MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Bug na Minefox.pl ???
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam , tutaj gracz MrManga Wink
Otóż zauważyłem pewien bug ( o ile można go nazwać bugiem ) , który ułatwia graczom expienie lvlów ( Chodzi mi teraz o portal 40 lvl , mowa o serwerze RPG ). Otóż jak wiemy , w portalu 40 lvl znajdują się 2 typy mobów : Muhammady i Army ( Jeżeli któreś z nich źle napisałem to bardzo przepraszam . ) . " Expiąc " sobie w tamtej lokacji natknąłem się na jedno miejsce , gdzie znajdują się samoloty . Niby w tym nic dziwnego nie jest , ale koło jednego z samolotów znajdują się bloki , dzięki którym można wskoczyć na ten samolot , o którym mowa . I co ma z tym ta cała sprawa wspólnego? Otóż to , że jest to idealne miejsce , by gracze ( 40 lvl ) mogli wskoczyć sobie na samolot i bić nadchodzących żołnierzy pod samolotem , którzy nie zrobią nam żadnego DMG , a my będziemy sobie " Nabijać " level , Klejnoty , itemy i nie tylko . Jak dla mnie , można to uznać sobie jako ułatwianie sobie rozgrywki poprzez błędy mapy , dlatego postanowiłem zgłosić tą sprawę i proszę o usunięcie bloków koło samolotu , o którym jest mowa. ( Dokładniej wszystko będzie widać na jednym z filmów , który postanowiłem z tej okazji nagrać , także myślę , że będzie tam lepiej widać oraz zrozumieć co nieco ) . Link do filmu: https://www.youtube.com/watch?v=TfU6DdINdHM
Pozdrawiam i życzę Miłego Dnia
MrManga Wink

P.S
Przepraszam kolejny raz , że się tak rozpisałem ;/
Przypominam , że problem wyżej wymieniony miał miejsce na serwerze Minefox.pl w trybie Best RPG
@Refresh
@Refresh
@Refresh (Mógłby ktoś z administracji przyjrzeć się temu tematowi , gdyż nie wiem czy jest dalszy sens zgłaszania bugów , jak nikt nie odpisuje ;/ )
Musisz nabijać posty typu: @Refresh, administracja to nie roboty
@Refresh
(Proszę o zamknięcie tego tematu, skoro nikt jego nie sprawdza)
Pozdrawiam
Gracz MrManga
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie