MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Bug. Zwoj samonaprawy .
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam .
Chciałbym zgłosić bug ze zwojem samonaprawy Smile Wszytsko wydaje mi sie było zgodnie z ,,regulaminem'' używania go Tongue . Czyli brałem spodnie do EQ i je naprawiłem . Po czym kliknąłem na zwój i próbowałem go użyć na spodniach nie działał. Dzięki za rozwiązanie . A to jest dowód Tongue : https://www.youtube.com/watch?v=XhV3XjsrEyk[/u]
Te spodnie musisz wsadzic do tego zwoju czyli na kratke obok zwoju a nie klikac i sie dziwic potem
To nie BUG
@p Trzeba wsadzić na kratkę obok zwoju? ;0 Ja musiałem tylko kliknąć w przedmiot i udało się dać na niego samonaprawę.

A co do tematu to nie wiem dlaczego ci nie działa. Mi wszystko dobrze działa. Musiałeś mieć jakiś zbugowany zwój ;d
Nie masz suchy racji, przedmiot może leżeć gdziekolwiek, zaraz wejdę na serwer i sprawdzę.

Edit.
Sprawdziłem i wszystko śmiga jak należy, na każdym serwerze, pytałem też graczy i nikt nie miał podobnego problemu. Bardziej obastawiam że spodnie które miałes w eq były zbugowane (jak wiadomo czasem można mc zbugować i niby mieć przedmiot którego sie naprawde nie ma, ale serwer wie że ten przedmiot nie istnieje).
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie