Twój nick z gry: Jingles84 Nicki osób posądzonych: UltraMagnus Najdokładniejsza data zdarzenia: 30.06.2016r. Opis zdarzenia: W dniu 30.06.2016r. na serwerze minefox.pl oraz trybie RPG chciałem pokazać swój miecz graczowi UltraMagnus i poprosiłem go by przyszedł na expowisko 20 i gdy on przyszedł rzuciłem mu ten miecz a gdy on go złapał to potem uciekł z nim na spawna wpisując /spawn a ja mam na to dowód że on mnie okradł i teraz domagam się zwrócenia mi tego przedmiotu Dowody:
Sugerowany wymiar kary: PERM oraz zwrócenie przedmiotu Serwer: minefox.pl Tryb: BEST RPG
Po 1 kolego po co komuś miecze pokazywać przecież to jest oczywiste że ci go zabierze
Daje się przy wymianach a nie pokazuje ludziom
Po 2 jak mamy ci zwrócić ten miecz jak nawet nie wiemy jaki miał enczant itp wiadomo że diaxowym ale no wiesz
Po 3 administracja nie odpowiada za stracone itemy jedynie możemy go zbanować
(14-July-2016 10:20:19)alexkox55 napisał(a): [ -> ]Po 1 kolego po co komuś miecze pokazywać przecież to jest oczywiste że ci go zabierze
Daje się przy wymianach a nie pokazuje ludziom
Po 2 jak mamy ci zwrócić ten miecz jak nawet nie wiemy jaki miał enczant itp wiadomo że diaxowym ale no wiesz
Po 3 administracja nie odpowiada za stracone itemy jedynie możemy go zbanować
Po 1 to był miecz za sms a jak chcesz mogę sprawdzić jego enchanty
Po 2 Myślałem że mi go odda więc mu pokazałem a wczoraj na ts3 KalisPro dzwonił do SzybkiBanan i SzybkiBanan powiedział że można mi zwrócić ten item
Po 3 Jeśli gracz ma dowody oszustwa lub kradzieży to w tej sytuacji administracja może ale nie musi zwrócić graczowi przedmiot lub dać kwotę za ten przedmiot
Witamy ponownie panie Kuba63/Kwiat lotosu...
Obejrzałem ten filmik i mogę jedynie powiedzieć, że sam sobie jesteś winien.
Sam proponowałeś pokazanie przedmiotu. Jeżeli chciałeś pokazać miecz - mogłeś skorzystać z wymieniarki.
Na Twoją głupotę nie można nic poradzić.
Twierdzisz że Kalis/Banan powiedzieli że oddadzą Ci przedmiot? Jak zobaczą to nagranie to wątpię.
Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat