MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: AQ RPG BUGOWANIE
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: xQwertyPL
Nicki osób posądzonych: xYanzNerd (mulciak zaasty) , psp187 .
Najdokładniejsza data zdarzenia: 2016-07-13 godzina : około 14:00
Opis zdarzenia: Panowie bugowali AQ . Z moich wniosków obserwacyjnych wynika : nie możliwe bez haxów Tongue
Dowody: Filmy (dwa dlatego że psp jest widoczny na innym Tongue zaasty nie jest wcale widoczny ale wiem że to jego mulciak przyznał się pw. Ktoś to pewnie i tak potwierdzi w komentarzu Smile Oto filmik gdy przyznał sie xYanzNerd że ma hacki i to zrobił : https://youtu.be/it6S9xNdcTM A oto link do tego że psp też tak umie TongueP (Oglądaj od 3-ciej minuty Smile) https://www.youtube.com/watch?v=3ZChPhn5Jpc
Sugerowany wymiar kary: prem dla trójki :3
Serwer: Mineserwer.pl

Moje info: Jestem dumny bo walczyłem z tym bugiem tydzień! Smile I udało się :3 Moja propozycja to w miejsce płytek na warp widownia1 i 2 postawić stałe bloki Smile!
DZIĘKI!!!!
Brawo już miałem to zgłaszać w ukrytym dziale bo na mf też tak chodzą
(13-July-2016 16:39:18)alexkox55 napisał(a): [ -> ]Brawo już miałem to zgłaszać w ukrytym dziale bo na mf też tak chodzą

DziękI! Smile REPKA DLA CIEBIE !
Dowiedziałem się przed chwilą, w jaki sposób gracza tam wchodzą, więc psp187 pożegnał się z nami za cheaty.

Co więcej. Każda osoba, która będzie widziała takie sytuacje, niech przynajmniej zrobi SS, gdyż nie da się tam inaczej wejść niż za pomocą wspomagaczy.

Co do tych własnej produkcji cheatów, to ja bym się jeszcze wstrzymał, a więc temat pozostawiam jeszcze otwarty Wink
(13-July-2016 16:45:26)Vark123 napisał(a): [ -> ]Dowiedziałem się przed chwilą, w jaki sposób gracza tam wchodzą, więc psp187 pożegnał się z nami za cheaty.

Co więcej. Każda osoba, która będzie widziała takie sytuacje, niech przynajmniej zrobi SS, gdyż nie da się tam inaczej wejść niż za pomocą wspomagaczy.

Co do tych własnej produkcji cheatów, to ja bym się jeszcze wstrzymał, a więc temat pozostawiam jeszcze otwarty Wink

A co z xYanzNerd?
xYanzNerd zbanowany - nie wiem czemu wcześniej nie był.
@UP

Nie był zbanowany, ponieważ wcześniej tego filmiku nie było Wink
Qwerty pisał mi w grze, że jeszcze ten filmik nie zdążył wrzucić Wink
Przekierowanie