MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Zablokujcie łuki.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Proszę aby na trybie creative zablokować łuki ponieważ ludzie je enchantują na płomień tpają się do graczy i strzelają im w działkę a to bardzo denerwuje a nawet laguje! Kto jest za tym?

Spotkasz mnie na: mineserwer, mcsurvi, royalcraft Smile
Pozdrawiam: matix550.
Ja jestem na nie a to dlatego że łuki z tym enchanten nie lagują trybu bo tryb jest właśnie zoptymalizowany pod takie enchanty
@up nie lagują czy lagują - łuki i tak nie są potrzebne na serwerze creative. To serwer to budowania i tworzenia, jak gracze chcą powalczyć na łuki to niech idą na pvp.
Zawsze możesz budować domek na środku działki, a jak ktoś Cię tak "Strolluje" to po prostu usuń go z działki i po problemie, a jeśli gracz nie przestaje to nie wiem, możesz ss zrobić i na forum i podpiąć to jako "Utrudnianie w grze" albo "Trollowanie innych graczy".
Ja jestem na nie, niektórzy urządzają pvp na łuki u siebie na działkach.
@up to ić na pvp i tam se postrzelaj łukiem
@up2 No nie wiem czy walka łukiem moc 100 jest przyjemna Wink. Tak jak @up napisał, zawsze możesz iść na PvP. Wink
Edit:
@Topic: Najgorzej jak taki gość z flarą ci przyjdzie i z FastBow będzie ci "naparzał" xDD
Na TAK. Chociaż ja, żeby odciągnąć tych trolli zrobiłem tak jakby "strzelnicę" na działce. To nawet zaciekawieni tym są ale lepiej byłoby usunąć ;'s
można zablokować te łuki ale za to na spawnie/ działce można zrobić małą strzelnice za pomocą komendy i można w tym reionie używać łuku
Ja zgadzam się z @up
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie