jest ładna ale to budowa na jeden, dwa wieczory a nie 3 miesiące;o
nie pokazałeś środka.
środka nie pokazałem, bo szczerze- jestem beznadziejnym kreatorem wnętrz. W środku jest kilka ławek i ołtarz oraz krzesła na zakrystii
a długi czas budowy spowodowany tym, że zacząłem robić, szkoła, szkoła, zacząłem robić, zakończenie roku, robiłem, wyjazd na tydzień i dopiero teraz czas mam ;D
Ogólnie praca całkiem ładna ale widać ze coś jej jeszcze brakuje do pracy idealnej.
Nie podobają mi się kolumny bocznych wież sa to po prostu kloce z cobla. Jak byś troche się pobawił w architekta i zmienił wygląd bocznych kolumn, to praca wyglądała by znaczaco lepiej.
Dodatkowo witraze nie za bardzo pasują do desingu budowli, idealne byly by tu nie kolorowe szkła ale bardziej kolory mroczne typu szary, czarny a nawet biały.
Ale cała budowla jest ładna i godna plusa.
Cudeńko. Napracowałeś się, łap pluseła. Hey, tylko złap

.
(12-July-2016 13:59:42)MrRayqq napisał(a): [ -> ]Ogólnie praca całkiem ładna ale widać ze coś jej jeszcze brakuje do pracy idealnej.
Nie podobają mi się kolumny bocznych wież sa to po prostu kloce z cobla. Jak byś troche się pobawił w architekta i zmienił wygląd bocznych kolumn, to praca wyglądała by znaczaco lepiej.
Dodatkowo witraze nie za bardzo pasują do desingu budowli, idealne byly by tu nie kolorowe szkła ale bardziej kolory mroczne typu szary, czarny a nawet biały.
Ale cała budowla jest ładna i godna plusa.
Witraże akurat dałem celowo aby robiły kontrast dla szarej budowli. Mozesz powiedzieć dokładnie o które boczne kolumny chodzi? Jest tu ich dość dużo