MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Unban FeriDoritos
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Droga. kochana administracjo, szanowny SzybkiBananie!
Nazwa użytkownika zbanowanego: FeriDoritos
Jesteś recydywistą? Nie. Nigdy wcześniej nie otrzymałem bana ani żadego upomnienia.
Dlaczego chcesz dostać unbana? Przede wszystkim uważam serwery SzybkiegoBanana za najlepsze i jedynie tutaj można się odprężyć i pograć. Po drugie chciałbym bardzo przeprosić SzybkiegoBanana za jego obrazę Sad. Nie mogę na nikogo zwalić tej winy, a to co napisałem na czacie było żałosne i było to jedynie uspokojenie swoich nerwów bo nie udało mi się przejsć banku Sad
Serwer: Mineserwer.pl

Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby o unbana Smile

Pozdrawiam FeriDoritos
Obraza Administracji = ban perm
Fakty są takie jakie wymienił Rayqq - Trzeba było pomyśleć przed napisaniem
Każdemu zdarzają się błędy ja również po nieudanym banku zwalam wine na lagi,bugi, i na wszystko wręcz.
Wiem jak sie czujesz ponieważ kiedy jest się wkurzonym wszystko się mówi i ja to rozumiem.

Prosze Administracje o unbanowanie gracza FeriDoritos

Pozdrawiam SzybkiJasiu
FeriDoritos spokojnie masz bana narazie puki się niedowiedzą od banana czy ma ci to zostać czy nie już wszystko jest obcykane spokojnie Wink
Pozatym Tak jak to powiedział Dinner dziecko to nie jest przezwisko ja rozumiem żeby to powtarzał niewiadomo ile razy ale ja jestem z Ferim na codzien i widze jak się zachowuje nigdy nigdy nikogo nie przezwał nawet nie przeklnął każdy kto jest w gangu może potwierdzić

A ci co piszą "Trzeba było wcześniej pomyśleć itp" to robią to dlatego gdyż nie lubią Grove oczywiście jest w tym troche prawdy ale gdy by nie wiedzieli ze Feri jest w Grove to by nawet nie patrzyli na tą skarge Smile
Nom SzybkiJasiu bo każdy wie co się dzieje na GTA jak ktoś coś nietak zrobi,pójdzie XD lepjej niech się niepokazuje
Niestety UB ni będzie... Porozmawiałem z Bananem... i za takie odzywki jak w skardze również bany będą, więc...

Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja MINESERWER.PL
Przekierowanie