MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [SKARGA] (ms) DominikPL1590
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mój nick z gry: Giercarz
Nick gry osoby posądzonej: DominikPL1590
Dominik ma uprawnienia na serwer ms i na trybie GTA gdy robiłem bank od marcelusa z nim i ironhide to ja i iron na końcu banku przeszliśmy do skarbca po wysadzeniu TNT a Dominik niezdąrzył i go przycieło a on zapytał czy innaczej się z tamtąd nieda wyjść i powiedziałem nie to on sobię użył jakiejś komędy i z tamtąd wyszedł bo niby zato niemoże przecierz tracić kasy bo to sie zamurowało
Ale skoro gracze niemogą z tamtąd już wyjść to on też niepowinien a on wykorzystał swoje komędy jak zawsze poto żeby nietracić $
Sam wam może napewno podtwierdzić że tego użył bo na głównej str forum jak pisałem na tej konfie dla każdego to on się przyznał że miał prawo bo niebędzie $ marnował jak inni niemają do tego prawa to co on dlaczego ma mieć proszę o zabranie mu komęd na (ms)
No to się popisałeś skargą Wink
Bez filmu to ty nic nie ugrasz raczej ;>
Ale ironhide ram był powie wam.. a i pisał na tej konfie Dominik się przyznał do tego.. więc cośram jest..
popisałeś sie do kwadratu z tą skargą skoro od piątku on nie ma tam żadnych uprawnień prócz rangi VIP

http://screenshot.sh/m9ecuRH19BQvQ

Jak już próbujesz pod kimś dołki kopać to najpierw się zorientuj jaka jest prawda zamiast wypisywać KOLEJNE głupoty.
SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie