Mam problem z misją a dokładnie z jej zakończeniem, ponieważ npc o nazwie John nie chce przyjąć łupu. Przeszedłem cały ten bank północny bez żadnych
problemów zdobyłem łup wracam do Johna a on do mnie tu cytuje "Nie mam dla ciebie zadnych dodatkowych zadan" i nie wiem co z tym fantem zrobić. Czekam na szybkie rozpatrzenie mojego problemu i oczywiście rozwiązanie go w sposób dla mnie pozytywny.

Pewnie nie stanąłeś na kładkach...
radzio już co w grze mówiłem że to niestanołeś na odpowiednią płytkę na Północnym akurat ta płutka jest po prawej stronie płytek to tam musisz chodzić aż na chacie ci się wyświetli że cośtam o Johnie.. że zanieś łup do Johna czy coś,. I jak się wyświetli dopiero możesz wracać przedtem nawet niepomyśl otym aby wpisać
/spawn ani /teleport
Tylko jedna płytka daje zakończenie misij chodź aż na chacie ci się wyśwoetli ten komunikat..
Dokładnie jak mówił Giercarz, gdy staniesz na płytce na chacie musi być napisane : Zanieś łup banku północnego do Johna 0/1 . Dopiero wtedy bierz łup i tepaj.
dokładnie, nie stanałeś na stanąłeś w banku na płytkach aby zaliczyło Ci pierwszą cześć questa więc łupu oddać nie możesz - Logiczne.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!