Twój nick z gry:manilax
Nicki osób posądzonych:david1223
Najdokładniejsza data zdarzenia:22:05
Opis zdarzenia:Gracz obraża, wyzywał więcej ale nie zdążyłem zrobic , to nie pierwszy raz jak obraża kogoś.
Dowody: ss ,
https://zapodaj.net/353009162fe64.png.html
Sugerowany wymiar kary:on 5h do 2dni
Serwer: Mineserwer.Pl
Taki mnie też obrażał wczoraj gdy grałem ale myślałem że administracja go nieruszy.. a nadodatek w 100% ma aure grałem przeciwko niemu i wiem jak on boje biegł do przodu ja zaszłem go od tyłu i letko przypadkiem vortexem przeszłem przed niego i zaczoł bić same kryty i walnoł raz duszka bo sie jeden wyświetlił i kręcił wtedy głową ale niemiałem wlonczonego programu do nagrania..

ale spokojnie jutro zapewniam że załatwię paru ludzi poniewarz już mnie irytują tymi wykorzystywaniami bugów i haxów ponagrywam zmontuje i zgłosze specialną listę ;O
No G3XBK a masz jakiś dowody jak ten Gracz wyzywał wszystkich????
Ale on serio wyzywa każdego..
Nie rozumem tego tematu skarga do Kosza noob to wogóle nie jest obraza a jak nie zdążyłeś mogłes czat przewinąć a potwierdzenia że wyzywał tu nic nie dadzą @up3 i @up1 jak masz dowody to dawaj
dobra ale nie spam nie potrzebnymi postami to nie ma sensu
manilax za słowo noobie nie wiem czy już był by Ban 1 h a ty chcesz aby 5 h za jedno słowo.
Zawsze sa tez logi na ktorych jest wiecej info, nie tylko serwera ale launcher tez je rejestruje i zapisuje w plikach gry.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.