MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Co jest?!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
No elo

Ostatnio miałem bana na nicku Seba333 nie pamiętam za co, chyba jakiegoś szczyla wyzywałem, ale słuchajcie temat jest taki, że kiedy wydałem hajsiwo na UnBana i próbowałem się zalogować ale hasło nie działało. Pamiętam, że wtedy tak się wqrwiłem, że rozwaliłem krzesło ale teraz jak już zluzowałem muszę interweniować. Mówcie co mam zrobić, jeżeli nie uda się odzyskać to ten który mnie okradł źle skończy.

A jeżeli Ty to czytasz cwaniaczku bo podejrzewam, że ty mnie świnio okradłeś to wiedz, że przyjade z Pyrkiem i Ci farba poleci z ryja więc jeżeli to Ty zrobiłeś Rudy to radzę się na blokach nie pokazywać. Wink

Pozdro od Seby

No elo
Stary, spokojnie. Jesli kupowales jakas usluge odzyskasz haslo :v. Na nastepny raz wyluzuj. Nikt ginąć nie musi Wink.
Nie mów mi człowieku jaki mam być, 2 miesiące temu frajera przyłapałem jak chędorzył mi niunie, a teraz mi kradnie konto. Taki człowiek jest wrakiem, pluję takim w ryj
Pomijając twój brak kultury kliknąłem w ten link i coś mi nie działa. Miałem dodawany email, a gdy wpisuję tą śmieszną komendę nic mi nie wysyła, to jakaś kpina?
Aktualnie nikt z tego forum nie zrobił Ci nic, więc zachowuj się jakoś. Pomijając Twoją kulturę oczywiście. Napisz na admin@mineserwer.pl w treści daj: Numer telefonu z którego wysyłałeś SMS, treść SMS, ok. Którego dnia i opisz swój problem (tzn. Zmiana hasła, bo musi być potwierdzenie że to ty).
Pomijając twoje trollowanie irytujący człowieku polecam dokładnie przeczytać.
Dobra już sobie poradzę bo widze, a Ty jak do mnie piszesz masz stać na baczność i w pokorze. Nie pisać mi tu już nic.
Z takim podejściem do ludzi, powodzenia Wink
Zamykam, już dość osób powiedziało ci co masz zrobić.

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie