MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Scope snajperek [PROPOZYCJA]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Witam,
Chciałbym przedstawić wszystkim moją propozycję, na temat wprowadzenia "interfejsu snajpera". Otóż działałoby to tak, że kiedy LPM włączamy przybliżenie w snajperce, na ekranie pojawia się kółko z krzyżykiem (chyba każdy wie o co chodzi Big Grin )
Nie jest to propozycja typu "banan zrup moba ktury bedzie mial tysionc hape i bedzie go morzna pokonac tylko bazukom dobra zrup plis plis", znalazłem plugin (po chińsku), który jest bardzo łatwy w obsłudze, przygotowałem też texturę, sprawdzałem sprawowanie się tego na serwerze i u mnie wszystko działa jak powinno.
Ogółem, wygląda to tak:
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/?pm=1X1N
Strona pluginu:
https://www.spigotmc.org/threads/scopes.67978/
Plugin jest kompatybilny z CrackShotem, wystarczy dodać sobie do ekwipunku snajperkę, np.PSG-1 i trzymając ją w ręku wpisać /scope add
Jeśli chcemy usunąć - /scope remove
To właściwie wszystko,
Dzięki i Pozdrawiam
Aha zapomniałem dodać, iż istnieje pewien bug:
Otóż, jeśli przyspamujemy myszką na dyni w ekwipunku którą mamy na głowie, możemy zebrać ją do ekwipunku Big Grin Jednak chyba nie jest to zbyt przeszkadzający błąd, bo takiej dyni do niczego nie wykorzystamy.. Można ją jedynie postawić na działce co chyba nikomu nie przeszkadza..
Jestem za! Widzę, że się przygotowałeś Tongue Teksturka też fajna Smile
Jestem na fonie i nie mog3 dać diaxa , ale wyobraź sobie że masz o jednego więcej . Co do scoupa to jak najbardziej mi się podoba , ur3alistyczni ten tryb .
Tak powinna wyglądać dobrze przygotowana propozycja. Oczywiście że jestem za wprowadzeniem tego dodatku na gta!
Jestem za ! ale np zamiast krzyżyka dać kółko :/ Ale łap diaxa jak złapiesz Smile
Dobrze rozpisana propozycja, nie mam nic przeciwko wprowadzeniu.
Jest ok!
Tego mi brakowalo w snajpach na gta, chce aby to bylo
To i ja za Wink
Super Pomysł! Big Grin

Nareszcie propozycja z teksturą, pluginem oraz zastosowaniem. Już od niedawna myślałem nad takim czymś w snajperkach i nie liczyłem na to, że ktoś się za to weźmie. Gratki dla Ciebie Aberforth!
Stron: 1 2 3
Przekierowanie