Witam, nikt tego jeszcze (chyba) nie zgłosił, więc chyba będę pierwszy.
O co chodzi? O jaki bug chodzi? No więc
Na magach wojennych często przychodzą ludzie z antyknockiem, i przez to
Właśnie gdy gracz atakuje maga wojennego to mag nie podrzuca gracza,
Proszę o zabezpieczenie tego (Wiem że to nie jest bug ale tak to nazywam) Buga,
ponieważ serwer powoli schodzi na dół przez cheaterów.
Więc pozdrawiam wszystkich cześć

.
Mój nick w grze: CZARDIG
Znajdziesz mnie na Mineserwer.pl
Na trybach: RPG/GTA
Takich cheaterów można zgłaszać, dostanie bana i już koniec z 60 lvl

. Ale dobrze by było gdyby dało sie to zabezpieczyć.
Taaa... są też pewne miejsca gdzie AK (AntyKnock) nie jest potrzebny i da się wtedy być nieodrzuconym...
Prawda jest tylko taka że ten AK bardziej utrudnia walkę niż polepsza ;p bo mag armię sobie spawni ;p
Oczywiście graczy można zgłosić i bana dostaną byleby zgłoszenie było o dowody poparte...
Jeszcze 1 ---> najlepiej weryfikować AK na takich lvlach poprzez sprawdzenie czy przeklęci wojownicy takiego gracza odrzucają ;p
(09-July-2016 11:21:06)ironhide napisał(a): [ -> ]Taaa... są też pewne miejsca gdzie AK (AntyKnock) nie jest potrzebny i da się wtedy być nieodrzuconym...
Prawda jest tylko taka że ten AK bardziej utrudnia walkę niż polepsza ;p bo mag armię sobie spawni ;p
Oczywiście graczy można zgłosić i bana dostaną byleby zgłoszenie było o dowody poparte...
Jeszcze 1 ---> najlepiej weryfikować AK na takich lvlach poprzez sprawdzenie czy przeklęci wojownicy takiego gracza odrzucają ;p
IronHide, właśnie AK polepsza walkę ponieważ mag wojenny gdy robi wybuch i podrzuca wszystko to podrzuca też armie i ona ginie gdy spada (Za pierwszym razem nie ginie, ale jest podrzucona i odrzucona trochę dalej od maga więc trudniej jest armii zabić gracza.
a po co cokolwiek zabezpieczać? wystarczy zgłosić gość dostanie bana i straci 60 lvl - całe know how. =)
wtedy też widać takie sytuacje jak na dłoni więc ktoś kto poświecił tygodnie/miesiące na wbicie takiego lvla długo się nim nie nacieszy.