MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Strzelec
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czy strzelec ma wieksze obrazenia z kazdego luku?bo nie ma tego w opisie
Nie, Dostaje po prostu Łuk moc 1, 16 strzała i pote leczenia. ( Strzelec także nie może wyrzucić łuku i strzał - znikają po naciśnięciu Q )
Dodam, że gracz w skórzanym secie po dostaniu 3 strzał deda, wiec klasa jest spoko.
Mi się wydaje że ofszem ma większe obrażenia z każdego łuku z łuku zagłady jak się strzela i się ma strzelca o pare strzał mniej poleci do zabicja Tongue ale niewiem dokładnie ale napewno dodaje do każdego ługo sb lepsze obrażenia ponieważ sam go mam i jak mam sam łuk zagłady biorę strzelca i strzelam ti dobrze odstrasza przeciwników jak nacierają na was bo widzą że ktoś ma jakiś pro łuk a to tylko zagłady i strzelec Wink
Tak, ma większe obrażenia (z każdego łuku). Miałam tą klasę na starym koncie.
Jeśli nie jest się w 100% pewnym to polecam testy z łukiem zagłady porobić. Wiadomo te +1 damage z łuku może być decydującym obrażeniem, co będzie wskazywać na to ile razy musisz strzelić ze zwykłej klasy w skórzanego czy też w żelaznego a ile takich strzałów będzie gdy używasz klasy Strzelec.
skurzanego z zagłady bez strzelca zabijasz na 2 strzały tak samotak samo jak ze strzelcem ale tak strzelec ma zwiększone obrażenia z luku o 1mam i wielokrotnie nim gralem
No cóż, mam strzelca i z łukiem zagłady znaczącej różnicy nie robi jak brak strzelca + Łuk zagłady, no ale wyjaśniło się przynajmniej Wink
A zapytam sie jak ma sie luk zaglady to lepiej wziasc piro czy strzelca ?
Piro
Bo lecą podpalone strzały i zawsze ogień może dobić przeciwbika Tongue
Przekierowanie