MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Na jaką klasę polecacie mi zbierać?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Lepiej zbierać od razu na ninje czy w drodze ku zdobyciu owej klasy kupić sobie inną, by np. szybciej nazbierać

Z góry dzięki za odpowiedź. Smile
Polecam ninję jest proo
Jeżeli nie masz zakupionych boskich itemów to polecam zakupić pirotechnika, jeżeli masz przynajmniej 2 boskie itemy, to polecam Berserkera.
Jeśli masz boskie możesz spróbować zbierać na ninje jeśli nie , pirotechnik lub strzelec przydadzą się ( Paladyn też zawsze na propsie )
Jeśli nie masz boskich to zakup klasę:
- Paladyn
Natomiast, gdy masz itemy premium czyli tzn. Itemy Boskie to polecam zbierać na:
- Ninja
Pirotechnik to mało przydatna klasa już bardziej bym strzelca polecił a tak to berserker , skryto i ninja
To zalezy jak umiesz sie klepac to piro lub ninja jak strzelasz dobrze to strzelec albo ninja jesli nie umiesz ani tego ani tego to skoczka lub skryto
W zasadzie to niektóre klasy na różne bronie oddziałują w ulepszający sposób:

Pirotechnik - łuk (strzały zawsze płoną) oraz każdy przedmiot (szansa na podpalenie, jak z miecza dusz to prawdopodobnie dodatkowe podpalenie)

Strzelec - łuk (zwiększone obrażenia)

Paladyn - miecz dusz oraz pozostałe miecze ew. inne bronie do walki wręcz (zwiększone obrażenia)

Ninja - vortex (podwójny skok klasy oraz ten przedmiot to cud do ucieczki lub zwinnej walki)

Także w zależności od tego jakie możliwości wolisz, taką klasę se kup Big Grin
Ja polecam Skryto
Może być niewidzialny Tongue
atakuje se kamien, albo plecki może wjechać fajne
Abraha ale skryto trzeba umieć grać
Ja polecam ninja i berserker
Przekierowanie