MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: PvP-kontrola
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.
Grając czasem na PvP dostrzegam, że praktycznie co piąty gracz ma jakieś wspomagacze (cheaty). Chciałbym, aby jakiś pomocnik poświęcił czas na pilnowaniu trybu, bo te dzieci całkowicie odbierają radość z gry. Sam nie mam programu do nagrywania więc nie jestem w stanie takowego zgłosić.
Ja niejestem pomocnikiem ani w administracij ale poświęcę jutro może czas by tam nagrać tych hackerów bo cośtam jak czasem wbijam to zawsze ktiś coś ma..
Crafting jesteś już troche na tym forum i powinieneś wiedzieć że każdy tryb jako takiej opieki potrzebuje Tongue no i wiadomo nie jesteśmy w stanie być na wszystkich a z ty m programem to zainstaluj sobie bez płątnie program bandicam i możesz nagrywać swobodnie Tongue
@Giercarz. Dobra, dzięki ci wielkie. Sam jutro sie w coś zaopatrze (nie chodzi tu o cheaty tylko o program do nagrywania XD).

Dobra Howster. Tak zrobie. Ide oglądać Harrego Tongue.
Ale ja mam 100+sb więc odrazu dużo graczy zobaczy tą aurę XD..
Ps: Wczoraj byłem na pvp chyba nie całą godzinę - co piąty cheater no może nie, ale fakt sam że byli, na te 10 graczy..
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie