Na minefoxie jak I na innych serwerach jest pelno ludzi z aurami.podawanie ich nie ma sensu wbijaja na inne konto I graja dalej.nie skarze sie na anty cheat ale banuje zbyt wolno.prosze o zmniejszenie liczby klonow ktore trzeba zabic aby dostac bana .jesli to nie jest sobre miejsce prosze o dabie tematu we wlasciwe miejsce.
Te "klony" są 3, nie da się ich uderzyć bez aury
Natomiast jakby to zostało zmniejszone do 2 to polowa graczy mogłaby dostać bana za KillAure której nie miało

.
Kornelka ja myślę że mu chodziło O multi konta że masz nick kornelka i nowe sobię stworzysz xkornelka i tak w nieskonczoność że byś sb ciągle tworzyła
0_Draco_0 napisał(a):prosze o zmniejszenie liczby klonow ktore trzeba zabic aby dostac bana
Umiesz czytać?
Lepiej żeby banował mało, a precyzyjnie. Coraz mniej osób żali się na AC ( Bynajmniej z tego co zaobserwowałem na forum ) gdzie kiedyś naprawdę tych skarg nie było mało. Jak dla mnie jest dobrze i lepiej przy tym nie eksperymentować jeżeli nie wie się jaki będzie tego skutek.
ac jest dość dobre i raczej nie będziemy go zmieniać co do multikont również nic nie da się zrobić bo jak np zablokujemy robienie multi to będzie tak ze np 10 osób ma to samo ip a tylko jedna bedzie mogła wejdz wiec nic z tym napewno nie zrobimy dodam jeszcze że było multum ale to multum dosłownie takich samych tematów opcja szukaj nie gryzie prosze już to zamknąć
Ac za wolno banuje bo jesli sie z kims bije to moze nie uderzyc duszka.moze zamiast 3 z rzedu np 5/h gracz bez aury na pewno nie udezy 5 duszkow na godzine