Dzień dobry wieczór!
Ostatnio pomyslałem, że można, by przywrócić tryb "The Walls", gwarantuje, że na tym trybie będzie grało wielu graczy....Grała tam srednia ilosc graczy, ale zawsze była. Ja na przykład wraz z niektórymi innymi graczami uwielbiamy ten tryb. Jesli chodzi o nagrodę za wygraną rundę mogło, by to być tak jak kiedys 5,000$. Myslę, że spora ilosć graczy poprze moją propozycję.
Pozdrawiam!
Ariana Grande!
TheWalls był spoko trybem dopóki się na nim dobrze zarabiało. Sam pamiętam jak na nim godzinami grałem bo za wygraną było aż 5k, potem ta nagroda spadła do 3k, a potem do 300$, z czasem gracze sami zaczęli odchodzić.
Mi propozycja się podoba.
No można byłoby dodać ten tryb. Również pamiętam jak tam grałem całymi dniami, bo był to łatwy zarobek ;d Hehe, ale nawet jakby dodaliby ten tryb to pewnie tylko na MineSerwer (jak zawsze ;p).
Kolejny tryb który na początku będzie przyciągał graczy, tak później im się znudzi..
Nom popieram Camrekora
Każdy tryb tak się zaczyna że super fajny itp a za pare tygodni ledwo 10gra.. tak jak banan wprowadził EasyHC to każdy napoczątku grał i przestał..
Nie lepiej zrobić odrazu inny tryb wymyśleć lepszy fajniejszy ..
Nie wiem czy przypadkiem tego trybu nie było kiedyś
Pewnie było by tak jak z każdym trybem, podjar kilka tygodni a później pustki.
Szczerze mówiąc, już dawno nie widziałam serwera z The Walls, teraz są o wiele ciekawsze zamienniki.
@Kornelek, kiedy to odkryłas? Ten tryb był cudeńkiem, ale zaczeli go dopieszczać i przesadzili....Chodzi mi o to zmniejszenie nagrody z 5k na 300$...Nie wiem jak inni, ale ja za 300$ bym się nawet nie fatygował..
@reff jeste za
Wysłane z Kota przy użyciu Internetu
Aha x6
Czemu refreshujesz mój wątek?