MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: BAN
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, serwer MineFox, survivalo-podobne. Gram sobie spokojnie godzina 21:05 myslę sobię - a sie przejda na pvp. Serwer niestety dostał jakiegoś przysłowiowego "pierdolca" i zaklinowałem się z jakimś graczem koło enderchestu, przyglądało się temu zajściu kilka osób, pisałem przez minut z typami o co chodzi, ale admin się doczepił bo gdzieś tam znalazł moją wypowiedź "co to kurwa było xDDDD"
Admin to krowa221 czy jakoś tak (fajny nick naprawde nie żartuje)
I dostałem bana na 1 dzień. Spoko, że ludzie na chacie tam klną jak leci posprawdzajcie sobie w logach serwera Big Grin
Nawet mnie wali czy dostane tego UB czy nie ale według mnie nic takiego nie zrobiłem żeby dostać bana zwłaszcza, że w ten sam dzień zaraz mam grać walkę gildyjną.
Pozdrawiam
Proboszcz
Najlepszy gracz na tym serwerze
PS. JAK ZŁY DZIAŁ TO PRZENIEŚCIE PLZ
Kara prawidłowa. O co Ci chodzi?
Za 1 przekleństwo dajecie bana na 1 dzień? Nigdy wcześniej za to nie dostałem bana, a klną tam wszyscy.
To wygląda tak jakby ten typek miał takie 1 widzimisię.
proboszcz co narzekasz już ten 1 dzień wytrzymasz Tongue
@proboszcz,

W regulaminie zawsze było napisane że jest całkowity zakaz używania wulgaryzmów. Nie narzekaj, bo to tylko 1 dzień. Jeżeli nie chcesz czekać, zakup unbana.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie