MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: zgłaszam skarge na ponocnika
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Mam skarege na pomocnika z serwera
mineserwer.pl
Jego nick to
DominikPL1590
Jest on pomocnikiem lecz niezbyt uczciwym
Wczoraj czyli 6lipca gralem sb na mineserwer na trybie GTA i dowiedzialem sie ze on z wolfthewolf robi bank wschodni to chcialem im to utrudnic bo nudzilo mi sie Tongue i sobie tam poszelm i ich zabilem i oni wracali ale wkoncu DominikPL1590 nwm jak mn zabil na hita jakims mieczem a mialem all zycia i eq cale policyjne plucz helmu.. to jest niemozliwe nonie?!??!?!? Ale tez wkoncu z nim walczylem tam w banku i widzialem gdzie on byl i pisalo na chacie
DominikPL1590 left the game
Czyli ze uzyl /v bo ogl tak niema na tym trybie a ogarniam to troche i stalem w miejscu gdzie znikl i pojawil sie owiele dalej ode mnie i wyciognol skods bazooke i zaczol strzelac i nwm skod mial tyle amo tez.. ale to z tym
/v to przesadził pls ogarnijcie goo ja niechce takich adminów,policjantów czy tak jak on Pomocników ..
Jeśli niewierzyie dostarcze film bo nagrywalem jutro lub dzis powinien się znaleść u mn na .YT.
Proszę o danie mu jakiejś skargi,ostrzerzenia czy jakoś tak nawet możecie zato odjąć mu range jeśli jest taki.. ale nom moze z tą rangą to przesada.. niech tak niewykorzystuje tego.. licze nato że odbierzecie mu range albo niech bedzie zawieszony na iles .. Tongue
Pozdrawiam Giercarz Tongue
Eee.. tylko że on jest pomocnikiem na RoyalCraft
Dominik i wykorzystywanie komend, zabawane.

No to czekamy na filmik na którym Dominik " bawi się " swoimi uprawnieniami.
I na mineserwer ma range film wyśle i zobaczysz i ogl on moze pisać na kolorowo na chacie itp .
Dominik, jest dobrym Pomocnikiem , a to nie oznacza, że musisz każdego denerwować w tym banku-,- Szczerze też bym tak zrobił.....O ile to wszystko prawda... Nie wierze, że to zrobił..
zwykłe puste słowa a powiem ci jeszcze tak że on niema takich permisji na MS na Royalcraft ma ale nie na MIneserwer czyli zwykłe puste i zakłamane słowa i nie masz żadnych ss filmiku ży czegokolwiek do kosza z tym
Bedzie film zobaczycie
Chętnie bym zobaczył jego z permisjami ADMINA na GTA, gdyż ogólnie tam pomocnik nie ma uprawnień do vanisha. Mało tego on jest pomocnikiem rc a nie ms.

Teoretycznie powinienem to wyrzucić w kosz, ale skoro mówisz, że masz filmik z dowodami to z miłą chęcią obejrzę. Czekam do jutra Big Grin
Vark spokojnie film bedzie jeszcze dzis
Dominik ma wyższe uprawnienia na GTA a pierwsze co się musisz widzę nauczyć zanim napiszesz bezpodstawnie skargę to jest fakt iż GTA to OSOBNY TRYB a nie tryb gdzie istnieje ranga pomocnik czy cokolwiek z tym związane...

Poza tym... widać nie ogarniasz w ogóle niczego skoro wysuwasz tekst że pomocnik z RC nagle jest pomocnikiem MS...

Poza tym... Dominik i zabawa w nadużycia... nie wierzę w puste słowa... do jutra ma być film pokazany albo kosz z tym wątkiem...
Stron: 1 2 3
Przekierowanie