MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Chińska Różdżka
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wymieniłem się z graczem i w zamian dostałem podmuch ...

Podmuch działa ale ta ochrona przed upadkiem slabo dziala i jak spadam to mnie nie leczy chociaz powinna chociaz raz na 20 upadkow.
Jak pytalem sie gracza to trafil 2 dni temu w skrzyni tyraela i wpisywalem /wymiana takze nw albo zacznie dzialac dobrze albo sprzedam
Nie, nie powinna, różdżka została znerfiona, i tylko chroni przed upadkiem zamiast leczyć :->
Nie powinna -.-
Raz wlece w sam wir tornada i zabierze 3 serduszka a raz na bok i 5 serduszek a zresztą u Banana było widać jak dobra jest ta rozdka bo leczyła i rozdka byla warta te 150 k a teraz niewiem czy tylko u mnie tak jest ale ta " kozacka różdka " chodzi po 60 k.
Niewiem ale może po tej aktualizacji różdka stała się trochę słabsza
Różdżka zaczęła chodzić po 60k, ponieważ banan usunął z niej umiejętność odpychania graczy Tongue. A co do tematu to banan mówił, że jest zbyt kozacka i może ją trochę osłabi. Jak widać tak się stało Smile.
Różdżka działa jak powinna... Jakby miało tą ochronę na V to by każdy był prawie nieśmiertelny na tym expowisku, wystarczyłoby tylko zabić wroga z tym, zjeść coś by się wyleczyć i walczyć z kolejnym i tak po kolei, co zapewniałoby nieśmiertelność a na żadnym expowisku nieśmiertelnym być się nie powinno...

Oczywiście różdżka jest siebie warta bo ma obecnie największą protekcję przed upadkiem, jednakże słusznie iż nie ma przesadzonej, bo da się zginąć mimo ochrony.

Co do odpychania graczy to słusznie że to wyłączono, ba moim zdaniem to od początku tak powinno być bo inaczej byłaby to różdżka wyłącznie dla trollowania i każdy by się wnerwiał na jej posiadaczy...
dokładnie tak.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie