05-July-2016, 16:03:48
Nazwa mówi za siebie, organizuje event 1vs1 na serverze mineserwer.pl na trybie GTA. Jeżeli wszystko pójdzie dobrze i nikt nie będzie się kłócić, powinny być fajne nagrody do wygrania, mam nadzieję, że nie będzie tzw. dzieci, którzy będą zabijać specjalnie, bo nie chcą takiego eventu lub przegrali jakąś walkę, event robię i sponsoruję ja, będzie kilku graczy, którzy będą pilnowali, aby nikt się nie kłócił i nie zabijał. Niech nikt nie oczekuje żadnych fajerwerków, emocji i specjalnych miejsc do bitew, bo takich niema i banan nigdy nie doda.Info o evencie jest na dole.
Zasady:
Walki będą odbywać się w setach, można używać wszystkich broni, 1vs1 będzie polegać na tym, że będę wybierać 2 osoby, które będą ustawiać się po 2 stronach parkingu i będą próbować się zabić
Wymagania:
-Żadne, każdy może przyjść i walczyć.
-Minimalna ilość osób: 8, jeżeli będzie więcej, zrobimy w 16 graczy.
-Server: mineserwer.pl
-Start Eventu: Dzisiaj (05.07.2016) O Godzinie 17:20 Obok Morisa
Jeżeli nie będzie wymaganej ilości osób, poczekamy lub odwołam event.
Życzę powodzenia osobą biorącym udział, oraz mam nadzieję, że wszyscy będą się dobrze bawić
@Edit: Edytowałem godzinę startu eventu oraz dodałem zasady.
Zasady:
Walki będą odbywać się w setach, można używać wszystkich broni, 1vs1 będzie polegać na tym, że będę wybierać 2 osoby, które będą ustawiać się po 2 stronach parkingu i będą próbować się zabić

Wymagania:
-Żadne, każdy może przyjść i walczyć.
-Minimalna ilość osób: 8, jeżeli będzie więcej, zrobimy w 16 graczy.
-Server: mineserwer.pl
-Start Eventu: Dzisiaj (05.07.2016) O Godzinie 17:20 Obok Morisa
Jeżeli nie będzie wymaganej ilości osób, poczekamy lub odwołam event.
Życzę powodzenia osobą biorącym udział, oraz mam nadzieję, że wszyscy będą się dobrze bawić

@Edit: Edytowałem godzinę startu eventu oraz dodałem zasady.