MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Odzyskanie konta.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam.

Mianowicie mam takowy problem, iż posiadam konto premium, lecz jednak ktoś mi je zajął. Gdy weszłam na serwer miałam informację, że powinnam się zalogować a nie zarejestrować. Czy jest jakiś sposób, abym odzyskała swoje konto?

Pozdrawiam, RiiTTi.
Tak, jeśli masz premium to nie musisz się martwić. Smile
@UP: Czytaj ze zrozumieniem... . Napisała, że nawet się nie zarejestrowana i ze gdy weszła już tak było.

@Temat: Gdybyś to ty grała już na tym koncie i ktoś Ci zmienił hasło to byś mogła odzyskać te konto. Ale jeżeli ty się nie rejestrowałaś na tym koncie, a ktos inny tak to nic nie zrobimy.
Aa.. to szkoda. Cóż. Ktoś mi zajął konto premium, czyli mnie okradł. Nikt nic nie poradzi to trudno. Miłej zabawy. Może zawitam na innym nicku. ^^

Pozdrawiam, RiiTTi.
Zawsze była procedura, że jeżeli ktoś ma premium i jest już zajęty nick, należy:
Zalogowac się na stronie mojangu, zrobić SS po zalogowaniu z widocznym nickiem i przypisanym mailem do konta, tego ss podesłać na mineserwer@zarabiam.com z informacją, że masz konto premium i ktoś jest zarejestrowany.
Jeżeli osoba na tym nicku nie zakupiła żadnych usług za SMS, masz szanse na zresetowanie konta.
Jeżeli jednak osoba coś zakupiła, to cóż, nie będzie można za bardzo nic zrobić.

Spróbować nie zaszkodzi Wink
(05-July-2016 23:32:09)MrDemonik22352 napisał(a): [ -> ]@UP: Czytaj ze zrozumieniem... . Napisała, że nawet się nie zarejestrowana i ze gdy weszła już tak było.

@Temat: Gdybyś to ty grała już na tym koncie i ktoś Ci zmienił hasło to byś mogła odzyskać te konto. Ale jeżeli ty się nie rejestrowałaś na tym koncie, a ktos inny tak to nic nie zrobimy.

I kto to mówi..... Poczytaj sobie, jakie są przywileje premium.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie