13-January-2015, 16:52:59
Stron: 1 2
13-January-2015, 16:55:20
Nie intereruj się takim badziewiem.
Używanie tego typu modyfikacji na serwerze jest ZABRONIONE!
Wszelkie nodusy, huzuni, aury czy inne inne osoby uzywajace tych badziew będą i sa nagradzane permbanem.
ps. Tak samo rozpowszechnianie tego typu softu na forum również zabronione.
Temat do kosza.
Używanie tego typu modyfikacji na serwerze jest ZABRONIONE!
Wszelkie nodusy, huzuni, aury czy inne inne osoby uzywajace tych badziew będą i sa nagradzane permbanem.
ps. Tak samo rozpowszechnianie tego typu softu na forum również zabronione.
Temat do kosza.
13-January-2015, 17:01:54
Kosz plus ban forum i serwer.
Takie by bylo najlepsze rozwiazanie...

13-January-2015, 17:03:28
Ee kill aura jest super ja ci podeśle linka bo cb lubie
proszę
http://www.google.pl/search?q=chyba+cie+...B550%3B438
Nie baw.sie w to gunwo bo nie warto a wiesz ze za to jest ban a sie przyzwyczisz i bedziesz grał

http://www.google.pl/search?q=chyba+cie+...B550%3B438
Nie baw.sie w to gunwo bo nie warto a wiesz ze za to jest ban a sie przyzwyczisz i bedziesz grał
13-January-2015, 17:16:19
(13-January-2015 17:01:54)Młody G.O.L.D napisał(a): [ -> ]Kosz plus ban forum i serwer.Ban to prędzej dla ciebie za robienie off topu

Ludzie ogar a kto powiedział, że będę tego używał na tym serwerze.
13-January-2015, 17:18:26
Ban za offtop?
Jestes non skillem, bo tacy ludzie pobieraja aure.
Plus przyznales sie, ze uzyjesz jej gdzie indziej.
Ponyslmy: Sciagasz aure bo nie umiesz grac.
Jestes non skillem, bo tacy ludzie pobieraja aure.
Plus przyznales sie, ze uzyjesz jej gdzie indziej.
Ponyslmy: Sciagasz aure bo nie umiesz grac.
13-January-2015, 17:19:42
Pobierzesz se tą kill aurę i bedziesz uzywał to lepiej usuń to i nigdy nie myśl o modzie aura bo to jeet dla noobow tylko bo kalis przyjdzie to zobaczy to bedziesz miał
13-January-2015, 17:21:03
Ja nie umiem grać? bith plis. Soluje wszystkie areny na blitz sg. Aure chcem na inny serw.
13-January-2015, 17:21:33
(13-January-2015 17:16:19)Lulok666 napisał(a): [ -> ](13-January-2015 17:01:54)Młody G.O.L.D napisał(a): [ -> ]Kosz plus ban forum i serwer.Ban to prędzej dla ciebie za robienie off topu
Ludzie ogar a kto powiedział, że będę tego używał na tym serwerze.
Lulok nie masz nic w tym wypadku do powiedzenia bo miał prawo się wyrazić w tej kwesti
Powiem tak
Nas gó.... obchodzi do czego ty zamierzasz to stosować i chyba wyrażone jasno. Na serwerze jest zabronione używanie takiego typu softa a na forum publikowanie do nich linkow a tym bardziej publikowanie postow w tym wypadku.
Nie otrzymasz pomocy w tym wypadku dla tego tematu, wiec lepiej jakbyś skasował ten wątek poki to zobaczy KalisPro bo możesz wpaść w tarapaty.
13-January-2015, 17:26:21
tarapaty jesli mam poświecić konto na forum za link do działającej kill aury to dla mnie spoko.
Stron: 1 2