MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Niedziałająca wersja MC
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
witam mam problem otóż gram na waszych serwerach na wersji mc 1.7.10 i wszystko pięknie ładnie działa ale jak chce wejść na jakiś inny tryb to wywala więc pomyślałem że to winna wersji którą posiadam no to zmieniłem na 1.7.2 i nie mogę się połączyć z serwerem wyświetla się taki oto komunikat
https://abload.de/img/javaw2016-07-0411-13-evs8x.png

PS: zmieniałem wersje java i próbowałem na innych launcher'ach ale to tez nie pomogło

Czy ktoś wie o co może chodzić ?
Hmm
Spróbuj zmienić na Jave 7
Jeżeli nie pomoże, to usuń całe .minecraft i zainstaluj mc od nowa.
jaki tryb jaki serwer
Serwer: mineserwer.pl tryb wojownicy vs potwory 2 oprócz tego trybu prawie wszystkie działają normalnie na wersji 1.7.10
Musisz zmienić launcher na inny.
Ja też tak miałem kiedyś zmieniłem launchera i wszystko działa.
Jak nie wiesz jakiego launchera polecam TeamExtremeLauncher Smile
(04-July-2016 12:00:52)BanZaNic napisał(a): [ -> ]Serwer: mineserwer.pl tryb wojownicy vs potwory 2 oprócz tego trybu prawie wszystkie działają normalnie na wersji 1.7.10

wojownicy vs potwory 2 dziala tylko na 1.7.2 - pisze o tym wyraznie podczas wybierania trybu.
No ale jak zmienię na 1.7.2 to w tedy nie mogę się w ogóle połączyć z żadnym serwerem wyskakuje komunikat co podałem w pierwszym poście...

Problem rozwiązany mody na tej wersji blokowały wejście na serwer jeśli chce zagrać na 1.7.2 muszę grać bez modów...

Dzięki wszystkim za pomoc temat można zamknąć Smile
Woj vs pot 1.7.2-1.7.4 na 10 nie działa a z tym co wyzej napisałes nie wiem
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie