MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: ArmorStandy - FNaF 1
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jeszcze nie zdążyliście obejrzeć do końca mojej poprzedniej pracy
Ale prezentuję wam mój kolejny projekt -FNAF 1
Prezentowane na wersji 1.10.2
Save & TxT: DL (Pisze, że txt jest nieprzystosowany na ta wersje mc ? Spokojnie... możesz ją uruchomić na wersji 1.9.x (nie 1.8.x i poniżej))
Screeny:
[Obrazek: image.php?dm=KGK0]
[Obrazek: image.php?dm=8ZF8]
[Obrazek: image.php?dm=2UN2]
[Obrazek: image.php?dm=FS6Y]
[Obrazek: image.php?dm=TCC1]
A dla tych, co screeny nie wystarczą
https://youtu.be/NyBcOWOIHS0

KOMENDY JAK OBIECAŁEM (musicie wkleić do CommandBlocka)
Bonnie
Kod:
/summon ArmorStand ~ ~ ~ {NoBasePlate:1b,ShowArms:1b,Rotation:[33f],Pose:{LeftArm:[238f,0f,0f],RightArm:[278f,337f,0f]}}
Freddy
Kod:
/summon ArmorStand ~ ~ ~ {NoBasePlate:1b,ShowArms:1b,Pose:{RightArm:[283f,323f,0f]}}
Chica
Kod:
/summon ArmorStand ~ ~ ~ {NoBasePlate:1b,ShowArms:1b,Rotation:[334f],Pose:{LeftArm:[0f,0f,14f],RightArm:[278f,30f,0f]}}
Foxy
Kod:
/summon ArmorStand ~ ~ ~ {NoBasePlate:1b,ShowArms:1b,Pose:{Head:[21f,0f,33f],LeftArm:[0f,0f,322f],RightArm:[273f,0f,0f]}}
Dzieci
Kod:
/summon ArmorStand ~ ~ ~ {NoBasePlate:1b,ShowArms:1b,Small:1b,Rotation:[183f],Pose:{LeftArm:[188f,0f,0f],RightArm:[190f,0f,0f]}}
@Edit To sa tylko szkielety naszych postaci... musimy je ubrać, żeby nie mieć Takiego Efektu
Ja tu zostaje i nie wychodzę!
+x3
Dużo umiesz, i umiesz to wykorzystać. Wink +
No extra, umiesz budować+ jeszcze umiesz "obsługiwać" command block, i jeszcze do tego napisałeś te polecenia, wielki plus, jak bym mógł to bym dał 2. 11/10, ocena celująca, [Obrazek: image.php?di=0S3X]
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie