Witajcie, na razie Jego Wysokość Właściciel Jaśnie Pan Admin SzybkiBanan Herbu MineSerwer Wielki, Zdobywca Subskrypcji dla potworów wprowadził dwa itemki stałe. Burzę i tornado. Można by dodać coś typu zlecenie, np.
na spawnie znajduje się
NPC-rich from hell albo 丰富的从地狱 albo πλούσια από την κόλαση albo giàu từ địa ngục albo dives ab inferno albo bogaty z piekła

(Tak wiem oryginalnie i tajemniczo , można z nim pogadać:
NPC-rich from hell: Czego?! Podoba ci się moja szabla skowytu? Może chciałbyś móc ją przywoływać kiedy zamieniasz się w potwora?
Ty: Oczywiście!
NPC-rich from hell: W takim razie jeżeli zabijesz 2 razy WSZECHMOGACEGO, 1 raz KOWALA, 1 raz ZBROJMISTRZA, 1 raz ALCHEMIKA, 1 raz KAPLANA, otrzymasz ten oto miecz.
Szabla Skowytu- Specyfikacja
-7 demage
- Fire Aspect 2
- Umbreaking 5
- TxT
https://zapodaj.net/acd7b6d3b8ce1.png.html
Można by tego więcej zrobić.
Pomysł fajny.. ale.
Jest jedno "ale". Jak przerobisz plugin? I jak tą teksturkę zrobisz? Banan nie ma na to czasu..
Na nie
Jeśli masz kolegę który ma wszechmogącego możesz go poprosić by dał się zabić, a resztę klas to bez problemu zabijesz, i w 1 dzień zdobędziesz miecz który na 2 hity będzie zabijał VIPÓW
Texturek są miliony w internecie, ja dałem w poście tę, która mi się spodobała.
TUTAJ PRZYKŁAD JAK TO MOŻE WYGLĄDAĆ W GRZE:
https://zapodaj.net/7fabc7998a471.png.html
Tak wiem gejowskie kolorki
Anty właśnie z pluginem jest problem, bo niby można by "pożyczyć" plugin na zlecenia np. z GTA lub RPG, i tylko leciutko przerobić, ale nie wiadomo czy byłyby kompatybilne z pluginami w całej paczce WvsP2 ;(.
(02-July-2016 23:25:12)Ninja_Master napisał(a): [ -> ]Na nie
Jeśli masz kolegę który ma wszechmogącego możesz go poprosić by dał się zabić, a resztę klas to bez problemu zabijesz, i w 1 dzień zdobędziesz miecz który na 2 hity będzie zabijał VIPÓW
Dla tego zadania mogą a nawet powinny być dłuższe, że zamiast 2, trzeba zabić 5 WSZECH, i z 15 zbrojmistrzów ITD. Jeśli chodzi o poproszenie kolegi, można zrobić tak samo jak na GTA z qestem na zabicie graczy, że nie możesz zabijać ciągle tego samego gracza.
NA 2 HITY? śmieszny jesteś.
Ja w ciągu jednej bitwy potrafię pająkiem zabić czasem nawet 10 wojów a kościołamaczem bez problemu zabijesz wszechmogącego.
Poza tym Banan pisał, że nie zamierza wprowadzać nowych klas/broni
(03-July-2016 10:30:32)Ninja_Master napisał(a): [ -> ]Ja w ciągu jednej bitwy potrafię pająkiem zabić czasem nawet 10 wojów a kościołamaczem bez problemu zabijesz wszechmogącego.
Poza tym Banan pisał, że nie zamierza wprowadzać nowych klas/broni
To nie wiem na jakich ty noobów spotykasz że zabijasz WSZECHa kościołamaczem. Ja mam wszecha i jak widzę kościołamacza to bez problemu ściągam go z łuku lub nawet mieczem krąże wokół niego. Ale zastanów się żeby zabić gościa beż zbroi z full hp tą szablą potrzebne 3 hity. A co dopiero gościa w full diax secie prot 3/4. Poza tym miecz można by przywołać raz na rundę. Potrafisz utłuc 10 wojów, a ilu z nich to:
piekarze
zbrojmistrze
kowalowie
alchemicy
itp.?
Jak trzeba zabić ze 30 kowalów w takim qescie to jest to jakieś wyzwanie ,no nie? Poza tym nie wszyscy mają takiego skilla jak ty, i nawet jak grają Hydrą czy magiem to ledwie 2 zatłuką.
Widać mało kto potrafi pomyśleć zanim coś napiszę (wiem, ja też tak mam i nie będę wytykać konkretnych osób).
Wojownicy vs Potwory, I czy II to tryby na których "zapasy" przedmiotów się wyczerpały, Banan wspominał to wielokrotnie iż nie będzie raczej robił nowości z przyczyn właśnie wyczerpania zasobów przedmiotów, co w efekcie jest podpięte i ZAZNACZONE pod tym iż nie będzie ani klas ani przedmiotów w najbliższym czasie...
Plugin na to też nie widzę wpisany, tylko pomysł z teksturą pokazaną, a gdzie quest napisany/zrobiony/przygotowany od A do Z?
Moim zdaniem (pewnie zdaniem Banana to by było podobnie) jest to pomysł z serii "ja wymyślę a ty zrób" (czy jakoś tak, doprecyzuj to Banan jak byś mógł ;p).
Powiem tylko 1: w żadnym innym wątku nie widziałem takich tytułów zachwalających Banana jak jakiegoś władce ;p