MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Prośba Sklep na wyspach
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam!
Mam ogromną prośbę o wgranie na tryb sky-block+ pluginu z tabliczkami!
Chodzi o o że gracze robią sklepy, ale muszą być online by sprzedawać a takie tabliczki są ,,24/7'' Tongue. Wiem, że jest komenda /oferty ale jest ograniczona ilość dodawania itemków! Proszę o przemyślenie mojej prośby!
Witam,

Popieram zdanie kami o zbędności tabliczek.

Natomiast w temacie /oferty - fakt na początku można było wystawiać nawet powyżej 18 przedmiotów, obecnie 5. Faktycznie denerwujące były totalnie nieprzemyślane oferty składane przez graczy (wspomniany drewniany mieczyk) natomiast jeśli ja wystawiałem item-y, które faktycznie ktoś kupował bo cena była adekwatna do ekonomii serwera (i nadal tak jest) to dla takich graczy, którzy efektywnie sprzedają /oferty mogły by umożliwiać wystawienie większej ilości przedmiotów. Lub tak jak to było grupowanie tych samych przedmiotów po tej samej cenie - aby nie zaśmiecać ofert.

Problem w ofertach jest jedynie taki, ze gracze nie znając ekonomii serwera wystawiają przedmioty po totalnie dziwnych cenach - może tutaj coś pomyśleć? Denerwujące jest przeglądanie ofert gdy ktoś chce sprzedać np. 1 sztukę diamentu za 1000 (no comment).

Pozdrawiam.
głupota, od tego są oferty, gdybyśmy chcieli aby każdy mógł dodawać oferty bez limitu zrobilibyśmy to, celowo zostały ograniczone aby nie wystawiali gracze śmieci.

Powyżej dwie osoby również potwierdziły że to bez sensu tak więc odrzucone.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie