02-July-2016, 18:51:33
Serwus! Chcialbym opowiedziec wam moje poczatki to tak:
Skad pomysl na nick?
Nick StayALife powstal od (mua xd) ulubionego horroru,ktory ogladalem 2 lata temu.Nazywal sie on Stay ALive (ZostanZywym) gdyz moja dziewczyna uznala to za fajna nazwe
no i prosz...
Jak to sie zaczelo?
W minecraft'a gram od 2013/2014 roku (pozno xd) I moja pierwsza budowla byla Baza wojskowa ktora nie byla zla (moim zdaniem
) bo byla okropna xd.nastepnie na MS trafilem jakby przypadkiem:napisalem se necie ,,Serwery minecraft 1.7.2" i prosze! MineSerwer!
Moj pierwszy sojusz
Pewnego dnia w marcu (jak w garcu
) gralem na wvp i spotkalem gracza (ziomka) o nicku DevilxShadow ktorego serdecznie pozdrawiam.on rozwalał jak machina smierci xd.i byl moim wzorem.
No to na tyle i oczywiscie niespodzianka czyli zdj ;P (Jak Anty i Vark to czemu nie ja)
![[Obrazek: image.php?di=6U3W]](http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=6U3W)
Zeby nie bylo (zygu) mam 16 lat (juz 17 ^^)
Skad pomysl na nick?
Nick StayALife powstal od (mua xd) ulubionego horroru,ktory ogladalem 2 lata temu.Nazywal sie on Stay ALive (ZostanZywym) gdyz moja dziewczyna uznala to za fajna nazwe

Jak to sie zaczelo?
W minecraft'a gram od 2013/2014 roku (pozno xd) I moja pierwsza budowla byla Baza wojskowa ktora nie byla zla (moim zdaniem

Moj pierwszy sojusz
Pewnego dnia w marcu (jak w garcu

No to na tyle i oczywiscie niespodzianka czyli zdj ;P (Jak Anty i Vark to czemu nie ja)
Zeby nie bylo (zygu) mam 16 lat (juz 17 ^^)