MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Konta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam!Smile

Otóż dziś chciałem se wbić na royalcraft.pl i piszę mi złe hasło. Wchodzę na MineFox.pl piszę mi złe hasło. Nie mogę wbić na te dwa serwery na MineCraftowo i MineSerwer wbijam normalnie, a na te dwa serwery nie mogę. Czy ktoś pomoże. dodawałem email tylko na MS i MC. A chciałbym se chwile pograć na RC i MF. Żadnej usługi nie kupowałem, ale inni mogą potwierdzić, że to ja rejestrowałem się na tych serwerach. Myślę, że ktoś mi zmienił hasło
@Refresh:
A email miałeś przypisany?.
Jeśli masz to samo hasło na wszystkich serwerach to radziłbym zmienić. Co do tematu - jeśli masz jakieś potwierdzenie, że to twoje konto (filmik, jak np. Ppiszesz na chacie i wyskakuje ta wiadomość przy twoim nicku) to napisz email do administracji z prośbą o wygenerowanie nowego hasła.
Niestety nic nie mam. Pisałem już o tym. Czytać uważnie. To nie odzyskam hasła? Eh i hasło mam inne na każdym serwerze :v. No to nic nie zrobię... . Myślałem przynajmniej, że ktoś mi uwierzy, że to ja grałem na RC i MF na koncie Demonik22352. Nawet jako Policjant MC nikt mi nie uwierzy.
Jeśli zapomniałeś hasła możesz użyć sposobu Emperora (Ten sposób co pisał w wątku werkuni)
Hasła nie zapomniałem. Miałem na kartce, gdybym zapomniał. Ktoś po prostu wkradł się na nic nie warte konto.
Do zamknięcia. Wyjaśniło się Smile. Zmieniłem se hasło na tych dwóch serwerach i dlatego nie mogłem wejść na starym Smile. Teraz już wszystko działa jak należy.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie