01-July-2016, 15:20:39
Czesc!
Chciałbym Podziękować Kilku osobom którzy pomagali mi i byli bardzo mili
.
SzybkiBanan: Za wspaniałe serwery,tryby i pluginy.Oraz Filmiki na youtube.
KalisPro:Za Wspaniale filmiki na Yt z Qiu i Poi.i za pomoc ogarniecia mineserwer
MrRayqq:Zmieniales mi Usertittle,Nazwy Wątku (jak mi sie pomylilo i zle napisalem) i również za fajne filmy na YOuTube
Koksu449: Dzieki tobie wiem jak dawac plusa z telefonu xD.i za fajne zabawy na Off-Topie
LordVoldemort(Parówa): za smieszne posty,dzieki tobie szczerze (powiem brzydko) ryja jak czytam twoje posty xD.
DevilxShadow: za pozytywne oceny moich budowli,za co bardzo ci dziekuje.I jak byłes dla mnie wzorem na Wv
Anty: To samo co Devil (za pozytywne oceny moich budowli) jak i za fajne watki
ironhide:za Pisanie Skryptów
i (W jakims innym wątku o kolorach pisałes) i wiem jak robic kolorowy tekst 
XxDzikaRybaXx(Rybeł): Za ,,Fajne,, Pod moimi budowlami,oraz ciekawe posty :

Chciałbym Podziekować jeszcze innym osobom o których niestety zapomniałem.Minął cały rok i wiecie o niektórych zapomnialem.Ale BARDZO dziekuje wam za pomoc!

SzybkiBanan: Za wspaniałe serwery,tryby i pluginy.Oraz Filmiki na youtube.
KalisPro:Za Wspaniale filmiki na Yt z Qiu i Poi.i za pomoc ogarniecia mineserwer
MrRayqq:Zmieniales mi Usertittle,Nazwy Wątku (jak mi sie pomylilo i zle napisalem) i również za fajne filmy na YOuTube

Koksu449: Dzieki tobie wiem jak dawac plusa z telefonu xD.i za fajne zabawy na Off-Topie
LordVoldemort(Parówa): za smieszne posty,dzieki tobie szczerze (powiem brzydko) ryja jak czytam twoje posty xD.
DevilxShadow: za pozytywne oceny moich budowli,za co bardzo ci dziekuje.I jak byłes dla mnie wzorem na Wv
Anty: To samo co Devil (za pozytywne oceny moich budowli) jak i za fajne watki

ironhide:za Pisanie Skryptów

XxDzikaRybaXx(Rybeł): Za ,,Fajne,, Pod moimi budowlami,oraz ciekawe posty :

Chciałbym Podziekować jeszcze innym osobom o których niestety zapomniałem.Minął cały rok i wiecie o niektórych zapomnialem.Ale BARDZO dziekuje wam za pomoc!