MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] (UNBAN)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazywam się (nick na serwerze):nodbak i chciał bym was poiadomić o moim banie za niewinność.Wtedy były lagi jak banan wprowadzał /umijętności i przez te lagi dostałem bana bo ludzie myśleli że latam.Dziękuję

nazwa użytkownika zbanowanego :nodbak

Jesteś recydywistą:Nie

Dlaczego chcesz dostac unbana:Bo był lag i zostałem niewinnie zbanowany przez tego laga bo ktoś myślał że lata na lagu.

Pozdrawiam:nodbak
Nodbaku , Myślisz , że ktoś tobie uwierzy , że z powodu laga dostałeś bana? Widocznie musiałeś coś mieć. Z powodu lagów tutaj nie dają bana Wink . Mogłeś wymyślić coś lepszego , by udowodnić , że zasługujesz na Unbana . Tyle ode mnie

Pozdrawiam
Gracz MrManga Wink

P.S
W nazwie tematu po [UNBAN] Powinien występować twój nick , także zmień to Wink
Masz może nagranie, jak grasz i dostajesz bana?
MrManga To mój kolega.. Po prostu miał laga no i ludzie mysleli ze lata o boże nie zrozumiecie tego ludzie ! Odbanujcie go i tyle on nie jest cheaterem !! Naprawdę Sad
Przeciwko odbanowaniu. Tutaj nie ma czegoś takiego jak "Wiele graczy pisze - dostajesz bana". Poza tym administracja również zwraca uwagę na błędy postaci, tj. postać unosząca się kratkę nad ziemią, jednakże nie widać, żeby to był fly, natomiast za lagi nikt z administracji nie banuje. Widocznie coś miałeś i boisz się przyznać.
twój kolega naprawde chyba nie ma rąk plus on zapewne się okłamał albo ty kłamiesz w jego imieniu co jest żałosne kończymy ten cyrk Unbana nie dostaniesz
Administracja ma zgadywać na jakim serwerze dostałeś bana, czy może mają się sami domyślić? Wzór jakiś inny, nie podałeś serwera, brak dowodów a jedyne wytłumaczenie to rzekome " lagi ". Czy to nie prosi się o wrzucenie do kosza?
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja MINESERWER.PL
Przekierowanie