01-July-2016, 00:08:47
"5 miesięcy mineło, jak jeden dzieeeń"
Cześć! Na forum zaczynam już szósty miech.
Jakoś ze mną wytrzymaliście
Z tej okazji chciałbym podziękować kilku osobom.. Ale najpierw wspomnienia..
Wspominki
Dawno, Dawno, ale to baardzo daawno temu.. A dokładnie 6 lutego 2016 r. dołączyłem do forum. Wszystko zaczęło się od konkursu WaterBlock.. Jego reklama na trybie mnie przyciągnęła. Wcześniej nic nie wiedziałem o istnieniu tego forum. Na nim zacząłem się udzielać pod koniec lutego, podajże. Zostałem miło przyjęty. I tak minął mi czas na forum.
A teraz gwóźdź programu! I nie jest to byle jaki gwóźdź, jest on stalowy! Z Castoramy!
Podziękowania
SzybkiBanan - Panie adminie, dziękuję Ci za tak wspaniałe serwery. Za pomoc.. Nawet nie wiesz ile się nauczyłem przez twoje odpowiedzi pod wątkami typu "I co z tego". Teraz wiem, że nie należy się przejmować błahostkami. Nie jesteś SzybkiBanan, ale NajszybszyBanan.
Piotrovsky, Snow, Cam, Kalis - za pomoc na forum i serwerze. Za okazane zainteresowanie zwykłym graczem. Dzięki. #NajPomocniczyEver
Iron - za pomoc z pluginami, za chat i ignorowanie mnie w grze.
Vark - za najlepszego skina na serwerze xD.. i za pomoc oczywiście
Rayqq - za pomoc z pluginami, za rozmowy na chacie i wiele, wiele więcej.
Kornelia - madam, za chat przede wszystkim.
Dinner, werkunia - za nabijanie postów i bezsensowne wątki. Czytając je wiem, że nie upadnę niżej.
Rybeł - za chat i twoją dzikość
Devil - za wspólne RP
#MistrzPokemon
Amon - za wspólną grę na WD, którego nie ogarniam i chat
Juratan - za chat, za PW
Demonik - za chat, za RP i za wiele innych.
Craft - CraftingPolska tobie dziękuję za wspólną grę, za darmowe itemy na WvsP I i ogólną pomoc
Dmodrt - za wspólne zainteresowanie - Postapo
ZostanZywym - za forum. Za wspólny czas na nim
Koksu - za pomoc w grze
Chciałbym podziękować też: Pandzi, Gosi, Husarzowi, Ninja_Master, Quirellowi, Howsterowi, Daniowi, alexowi, AkademiTrollu i Gandalfowi.
Wymieniłem was tutaj, ponieważ nie mogę znaleźć powodu osobnego do podziękowania, a wydaje mi się, że nie mogę was pominąć. Tak jakoś musiałem o was wspomnieć
Jeśli kogoś zapomniałem, to przepraszam, ale podczas polowania na Zombie, jeden pewnie mnie ugryzł i tracę pamięć.
Ogólnie dziękuję całemu forum, serwerowi i administracji! Wasza praca nie idzie na marne..
Gracze są z niej zadowoleni! Liczę, że będziecie moderować te serwery jak najdłużej (życzę większości z was awansu)!
Gratki dla was!
Skoro Vark się odważył, to czemu ja niby nie?
Czymać zdjęcie ----------> http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=5HMY
To chyba tyle
Pozdrawiam!
Cześć! Na forum zaczynam już szósty miech.
Jakoś ze mną wytrzymaliście

Z tej okazji chciałbym podziękować kilku osobom.. Ale najpierw wspomnienia..
Wspominki
Dawno, Dawno, ale to baardzo daawno temu.. A dokładnie 6 lutego 2016 r. dołączyłem do forum. Wszystko zaczęło się od konkursu WaterBlock.. Jego reklama na trybie mnie przyciągnęła. Wcześniej nic nie wiedziałem o istnieniu tego forum. Na nim zacząłem się udzielać pod koniec lutego, podajże. Zostałem miło przyjęty. I tak minął mi czas na forum.
A teraz gwóźdź programu! I nie jest to byle jaki gwóźdź, jest on stalowy! Z Castoramy!
Jajron napisał(a):Anty, takie zabawne, że aż rdzewieje
Podziękowania
SzybkiBanan - Panie adminie, dziękuję Ci za tak wspaniałe serwery. Za pomoc.. Nawet nie wiesz ile się nauczyłem przez twoje odpowiedzi pod wątkami typu "I co z tego". Teraz wiem, że nie należy się przejmować błahostkami. Nie jesteś SzybkiBanan, ale NajszybszyBanan.
Piotrovsky, Snow, Cam, Kalis - za pomoc na forum i serwerze. Za okazane zainteresowanie zwykłym graczem. Dzięki. #NajPomocniczyEver
Iron - za pomoc z pluginami, za chat i ignorowanie mnie w grze.
Vark - za najlepszego skina na serwerze xD.. i za pomoc oczywiście
Rayqq - za pomoc z pluginami, za rozmowy na chacie i wiele, wiele więcej.
Kornelia - madam, za chat przede wszystkim.
Dinner, werkunia - za nabijanie postów i bezsensowne wątki. Czytając je wiem, że nie upadnę niżej.
Rybeł - za chat i twoją dzikość
Devil - za wspólne RP
#MistrzPokemon
Amon - za wspólną grę na WD, którego nie ogarniam i chat
Juratan - za chat, za PW
Demonik - za chat, za RP i za wiele innych.
Craft - CraftingPolska tobie dziękuję za wspólną grę, za darmowe itemy na WvsP I i ogólną pomoc

Dmodrt - za wspólne zainteresowanie - Postapo

ZostanZywym - za forum. Za wspólny czas na nim

Koksu - za pomoc w grze

Chciałbym podziękować też: Pandzi, Gosi, Husarzowi, Ninja_Master, Quirellowi, Howsterowi, Daniowi, alexowi, AkademiTrollu i Gandalfowi.
Wymieniłem was tutaj, ponieważ nie mogę znaleźć powodu osobnego do podziękowania, a wydaje mi się, że nie mogę was pominąć. Tak jakoś musiałem o was wspomnieć

Jeśli kogoś zapomniałem, to przepraszam, ale podczas polowania na Zombie, jeden pewnie mnie ugryzł i tracę pamięć.
Cytat:Anty jest najlepszy! Sialalalala!No wim..
Ogólnie dziękuję całemu forum, serwerowi i administracji! Wasza praca nie idzie na marne..
Gracze są z niej zadowoleni! Liczę, że będziecie moderować te serwery jak najdłużej (życzę większości z was awansu)!
Gratki dla was!
Skoro Vark się odważył, to czemu ja niby nie?
Czymać zdjęcie ----------> http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=5HMY
To chyba tyle
Pozdrawiam!