MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga]
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Kacperbubiak
-
-27.06.2016
-Zostałem okradziony na trybie Best Rpg z danych przedmiotów: Demoniczny Rubin, Magiczne Anielskie ostrze z Samonaprawą, Trucizną i Demoniczną mocą, Piekielna Zbroja Wzmocnienia z Samonaprawą.Proszę chociaż o oddanie danych przedmiotów.Smile
-Nie mam danych przedmiotów w enderchescie ani w ekwipunku (nie mam działki ani plecaków).
-
Minefox.pl
Wiesz dobrze, ze kazdy może tak napisać? Zabrał Ci to jakiś konkretny gracz, czy po prostu, zalogowałeś się i nie miałeś przedmiotów?
Zalogowałem się i już nie miałem tych przedmitów nigdzie ;_;
Administracja nie odpowiada za stracone itemy,Brak dowodów, Skarga do zamknięcia niby jak cie okradli?
Itemy mogłes dać koledze, a chcesz wymusić je do tego brak dowodów skargi
Aha dzięki za pomoc -_- idę grać na innym serverze.
Mogłes mieć słabe hasło, lub zarejestrowałeś się na jakimś innym serwerze z takim samym hasłem.
W takim przypadku za bardzo nie mamy jak pomóc. Ciężko uwierzyć każdemu na słowo że miał i nagle nie ma...
Niestety się nie da zrobić ScreenShotów Enderchesta lub ekwipunku ;_; to widać nie mam na co liczyć...

Ale mam podejrzenia do gracza Sid___ Gdy się wymienialiśmy kazał mi
włożyć moją klate za jego słabszą i jak używałem/ładowałem demo rubin (gdy widział to) to przybiegał do mnie ;_; możecie chociaż sprawdzić jego ekwipunek ?
co po sprawdzeniu jego ekwipunku możesz tylko ity wymuszać jak piotrovksy na pisał nie można każdego na słowo że ma a nagle nie Brak dowodów że miałes Adm nie odpwiada za stracone itemy kolego nawet gdybys mówił prawdę i on by miał to bys ich nie odzyskał on by dostał bana nic więcej.
Dobra pogodzę się z losem i zdobęde na nowo te itemki i przepraszam za marnowanie czasu poprostu taki zdenerwowany byłem (i po narkotykach xD) (nie biore narkotyków xD) że poprostu nie wytrzymałem ale da się grać i jeszcze raz przepraszam Smile
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie