Ano mam takiego pomysła:
Wymyśliłem nową jednostkę-patrol policyjny
Owy patrol to 2 policjantów którzy chodzili by po większych ulicach, mostach itp
Poruszają się powoli, a kiedy widzą że ktoś strzela/bije innych graczy przyśpieszają, gonią burzyciela pożądku i go atakują
Mają 30-35 życia
Jeden ma pałkę policyjną a drógi pistolet
Spawnują się co 7-10 minut, i zawsze spawnują się w 2 (obaj muszą zginąć żeby sie zespawnować spowrotem)
Forum życzeń to nie jest napisz plugin zrób wszystko od A do Z to wtedy pomyślimy
Pomysł niezbyt ciekawy i nie potrzebny, straż miejska pełni podobną funkcję.
Pluginów pisać narazie nie potrafie

A straż miejska jest 1 ma za dużo życia i często się baguje
A jak sam umiesz pisać pluginy to mnie proszę naucz podstaw
,,Banan zrup mopka co ma czydziesci hape morze szczelac z basuki i jest bardzo silny Dotatkowo ma cały djax set
Zropisz to??? Pliiiiiis!"
Wymyślać może każdy, ale napisać plugin i przemyśleć pomysł, czy nie byłby zbyt op...
Tak jak Ci napisali Panowie u góry, to nie jest forum życzeń!
Myślę, że jest wiele argumentów, żeby wątek poszedł do kosza!
Jest już jeden stróż prawa na GTA i on wystarczy!
Według mnie zniszczyloby to tryb, ponieważ nie mógłbym już nawet w grze się na kimś powyzywac!
Zgodzę się z każdym co tu się podpisał - przygotujesz -> wprowadzimy ale nikt za ciebie pomysłu realizować nie będzie...
Poza tym, po co wymyślać pomysły, jak nie ma się bladego pojęcia o zrealizowaniu go albo li o tym żeby go przygotować, no błagam... pomysł to pomysł, no rozumiem, ale żeby wymagać od kogoś zrobienia tego zamiast samemu się za to wziąć? Z resztą to nie pierwsza taka propozycja, gdzie taka sytuacja jest...
Forum to nie koncert życzeń i to już myślę jest finalnym podsumowaniem tego wątku...
Wątek nadaje się już tylko do Kosza
Prosze już nie pisać pod moim postem aby nie robić nie potrzebnego spamu i nabijania postów
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.