Gdy grałem na Mineserwerze w Master builders, na polu do budowania zostały jeszcze partikle z poprzedniej budowli. Postanowiłem to zignorować. Gdy jednak skończyłem budowę (miałem zbudować ptaka), to mój ptaszek wyglądał, jakby robił kupę przez te partikle
(i prawdopodobnie przez to przegrałem!!! Proszę, zróbcie z tym coś!!!
Mógłbyś bardziej zrozumiale opisać swój problem ? Nieraz też są błędy czas jest -26,-49,-91 itp. Itd. Albo jak wyjdziesz z areny już nie możesz wejść..
(28-June-2016 13:32:03)*Koksu449* napisał(a): [ -> ]Mógłbyś bardziej zrozumiale opisać swój problem ? Nieraz też są błędy czas jest -26,-49,-91 itp. Itd. Albo jak wyjdziesz z areny już nie możesz wejść..
Pojawiły się tam partikle, których ja nie wstawiłem!
A może zbudowałeś fatalną budowlę i dlatego przegrałeś?
Co do tematu - z tam błędem się jeszcze nie spotkałem.
ehhh .... Build majster (xD) nie jest perfekcyjny i ma sporo błędów, z tego też powodu nie jest mega mocno zaludniony na Ms... Co do błędu o którym tu wpisałeś to już widziałem to dziś rano i ręczę za siebie iż są to efekty które prawdopodobnie się zbugowały...
Tryb ten jest pełen błędów, poza tym są inne serwerownie, zagraniczne, gdzie działa on wyśmienicie np. Master Builders prezentowany na odc. Kalisa...
Nie ma sensu naprawiać MB trzeba je zrobić od nowa ...
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.