MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN] Pergon
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nazwa użytkownika zbanowanego : Pergon
Jesteś recydywistą?: Nie, nie jestem zostałem zbanowany po raz pierwszy.
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chcę dostać unbana ,dlatego,że ja dostałem bana za "cheat" i z tym się nie zgadzam ,ponieważ ja nigdy nie używałem cheatów. Dlatego proszę administracje o odblokowanie mnie.
Serwer: mineserwer.pl
Je

Niestety nie widać co napisałem po Je... Więc napisze to pod: Jestem bardzo smutny dlatego ,że dopiero co kupiłem sms na waszym serwerze i po kilku minutach gry dostałem bana za "cheaty".

Jesli administracja chcę mnie sprawdzić osobiscie zapraszam na skype : hlebek123

(Tego też chyba nie było widać)

Proszę o szybką odpowiedź.
Nie ma cheatów a kalis nwm czemu aż wyciął początek jak go banował na livie...

Z a p r a s z a m n a k a n a l : https://www.youtube.com/channel/UCE8lmWY...g9zL1s8rqQ
Rozumiem, że Kalis zbanował ?
Jeżeli tak, to niech on się wypowie w tej sprawie, ja nie byłam na Live więc nie wypowiem się.
Kornelka tak dokładnie nie wiem ,ale po zabiciu Kalisa i poi i potem ja dedłem dostałem bana za niby "cheat"

Jesli bys mogła mnie unbanować Sad!
Jeżeli zbanował cię Kalis to niech się Kalis wypowiada, oczywiście, że cię nie UnBanuje.
Ps. Tez kiedyś dostałam bana od Kalisa, już za czasów Policjantacji
No i co dostałas UB za free? Czy kupiłas UB? Napisz jesli możesz
Mialam dowody na swoją niewinność Wink
Kornelek zapros mnie na skype: hlebek123 i pokaże ci mojego versions itp co chcesz ci pokaże i kalisowi i każdemu ,ale żebym mial UB
Teraz to już mogłeś dawno usunąć.
Ja miałam dowody w screnshocie kilka sekund przed banem
Jeżeli kalis zbanował to miał ku temu powody nie wygrasz ub raczej kalis wie za co banuje.A co po pokazaniu versiona jak mogłes dawno usunąć tylko proszę bez bajeczek i opowiadań że na prawde nie usunołes bo to wkurza.Kalis zbanował to masz bana chcesz ub to kup za 25zł i nie czituj:/

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Pomogłem daj diaxika
Znajdziesz mnie na

Mineserwer.pl
WD
WOJVSPOT 1
Creative 1
Stron: 1 2
Przekierowanie