Nazwa użytkownika zbanowanego : Mieciko
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Mam bana na zawsze ale tęsknie za GTA. Bardzo żałuje tego co zrobiłem i nic nie sprawia mi już radości z gry Minecrafta. Niektórzy gracze tęsknią za mną. chciałbym ponownie móc grać na tym serwerze
Serwer: Mineserwer.pl
To prawda. Również tęsknię za graczem Mieciko, a on nic złego nie zrobił. SzybkiBanan go zbanował tylko i wyłącznie za to, że napisał że ma "serwer", a nie podał jego ip więc według mnie nie powinien dostać bana a jeśli już to jakiegos może na pare godzin. Myślę, że Mieciko powinien dostać UB.
@Dinner
Właśnie w takich sytuacjach przydaje się szacunek u ludzi, coś czego ani twoi koledzy nie uświadczycie.
Osoby , którym udało się uzyskać UB przez odwołanie miały za sobą mnóstwo ludzi, myślisz że za twoim kolegą i tobą ktoś pójdzie ? Nie sądze;..
http://mineserwer.pl/Temat-Odrzucone-UNBAN-Mieciko 2 wątek czyli z miejsca odrzucone , wasza walka jest bez sensowna;#
Dmodrt mam 30 ludzi w gangu więc pójdą, pójdą.
Eee? Tak?
Np.. JA
Mi także brakuje bardzo Mieciko, jak i całemu naszemu gangowi Grove. Jesteśmy osłabieni na wojnach z Banan, xmlg, mlg, keep, jwt.........
Ubolewamy nad brakującą luką w naszym składzie. Każdy szlachetny członek naszego gangu, nie ważne czy bogaty czy biedniejszy, ma znaczenie, każdy chce pomagać naszemu gangowi i takie osoby są dla nas ważne. Mieciko był jednym z pierwszych w gangu, jednym z pomocniejszych i lepiej uzbrojonych członków w Grove. Poza tym, co to za "reklama" napisać : "mam serwer". I koniec. Bez podawania IP, wersji Minecrafta, nic.
A co nas to interesuje że tęsknisz za grą było nie robić tego za co bana dostałeś.
@Grzesiek88899 On dostał bana tylko za to, że napisał, że ma własny server mc, nawet IP nie podał, ani nie namawiał nikogo, więc nwm czemu bana dostał -,-
@Topic Ja również za nim tęsknie :< Był dobrym graczem, nie przeklinał i nie było skarg większych na niego, więc nie rozumiem, czemu nie może dostać 2 szansy :<
Bo złamał regulamin skoro dostał bana to nie mógł napisać tylko że ma serwer
Dinner nie powinieneś dostać ub za to co zrobiłeś.
@manilax Dinner nie dostał -,- tylko Mieciko i czytaj ze zrozumieniem... I tak, tylko napisał, że ma swój server