z tej strony leon mam problemik bo ja jestem graczem z mcsurvi.pl bo jak chce wejsc na forum mcsurvi.pl to pisze ze mam bana i mam skontaktowac sie z admistratorem i nie moge nic zrobic ani sie wylogowac itp nic nie pisac prosze cos z tym zrobic moj nick na forum mamba bo jakbym mial bana na ip
Jak dostałeś tam bana to zapewne był powód więc nie wiem co ty chciałbyś tu wskórać
Możesz napisać na maila, myśle, że to będzie miało większy sens

.
A za co tego bana dostałeś?
nwm jakis za spam ale nie jestem pewien to bylo dawno temu tam nic nie pisze za co tylko ze zostalem z banowany i mam sie skontaktowac sie z admistatorem
Twoje ip zostało zbanowane w październiku, z takiego samego korzystał inny użytkownik, który ma zbanowane konto za spam. Skoro Admin nadał takiego bana - widocznie miał ku temu powód.
ten TiTeczek mnie zbanowal to pamietam
[quote='leon45' pid='136992' dateline='1467118303']
ten TiTeczek mnie zbanowal to pamietam
ale kurde na ip troche to przysada
Ban został nadany prawidłowo za:
Duży spam, mimo upomnień tworzyłeś nowe wątki chociaż wiedziałeś bo pod nimi pisałeś, żeby tak nie robić. Ok. Cały page był tym zaspamiony.
Kiedy ktoś już od nas ci coś napisał to wyrażałeś się niekultularnie, wulgaryzmami. Jeżeli miałeś problem trzeba było napisać na admin@mcsurvi.pl Szczególnie że jak miałeś problem, to mam cię na skype jak połowę randomowych graczy ze serwera (mctiteczek o ile mnie masz bo ja ciebie owszem i gadaliśmy o twoim banie na serwerze przez jednego z moderatorów a potem i przezemnie). Miałeś multikonto (z tego co mi wiadomo po IP), z którego kierował się niemiłosierny offtop i spam po wątkach ze skargami użytkowników, to jest karalne bo ciebie nie dotyczy (Regulamin forum). Do zamknięcia, zbanowany prawidłowo.
@EDIT Szczerze nie mamy opcji banowania na IP..