27-June-2016, 11:18:52
Witam , tutaj Gracz MrManga. Moim problemem jest to , gdyż znalazłem pewnego buga . Otóż wszedłem gdzieś tak około 11:00 na serwer minefox.pl by pograć na rpg . I normalnie sobie grałem . Miałem 23 lvl . Napisałem komendę /level by sprawdzić ile punktów brakuje mi do tzw. Lvl up'a . Brakowało mi około 1500 . I co przykuło moją uwagę , po zabiciu jednego moba ( a aktualnie byłem w portalu 20 lvl z czarownikami ) automatycznie awansowałem na następny poziom co mnie odrobinę zdziwiło . Punktacja na następny lvl up się nie zmieniła i po zabiciu tamtego moba sprawdziłem na /level zaistniałą sytuację , patrzę a tu mi brakuje tylko 100pkt do następnego lvla . Niestety , screenshotów z tego nie dałem rady zrobić , gdyż był bardzo duży spam na chacie i nie zdążyłem ich zrobić . Nie wiem czy to jest normalne , że po zabiciu jednego moba automatycznie dostaje lvl up , mimo że , brakowało mi 1500pkt . Sam nie wiem czy to jest bug , czy może po prostu jakieś nie dopracowanie albo nie zauważenie tego . Bardzo proszę o pomoc , gdyż wyżej wymieniony problem mnie bardzo zdziwił i pierwsze co mi przyszło do głowy , to że może być to bug i muszę to Natychmiast zgłosić .
Pozdrawiam
Gracz MrManga
Pozdrawiam
Gracz MrManga