MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Straszny problem - Czerwony Smok i lagi
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Siemka. Pozdrwiam i zgłaszam masywny problem od czasu znaleziony.Opowiem w skrócie i przejdę do rzeczy. Większość kojarzy zapewne klasę Czerwonego Smoka każdy kto ją ma chce jej użyć i tak się stało potem jest problem gdyż gdy już smok wyleci i zacznie się nim grać pojawiają się lagi i to okropne i nie do zniesienia że każdy kto miał smoka by wyeliminować lagi musiał dać się zabić i to było szkodą dla niego bo ma pociechę z tej klasy nawet w całości lagi się potem nie usuwają gdyż część lub połowa ich zostaje. Proszę więc o naprawienie problemu gdyż szkodzi to graczom którzy grają na tym trybie tak jak powiedziałem problem jest stały, nie do zniesienia na dodatek wszyscy się na to chyba skarżą i na wszystkich 3 serwach wojowników ws potworów u was występuję tu na MineSerwerze. Proszę zróbcie coś z tym piszę ten wątek w imieniu wszystkich świadków i graczy z tego wydarzenia z racji tego iż widzę nikt tu tego nie zgłosił.
jezeli jest mowa o tej klasie chcialbym dodac to , ze jak ma sie emeraldowe eq albo z klasy boga lub z komendy dla vipow zniszczy sie po paru atakach smoka helm mimo tego ze reszta eq ma dobry stan zniszczenia.
Popieram miałem tak to tak samo jak by na nas powidło spadło jak by smok przygniutł ten chełm jej czemu
A co do tematu popieram są lagi ale ty pogrzeb sobie trochę w animacjach np wyłącznie lub zmień preferowanie może coś da
Smok czy blok lagi mi nie przeszkadzają lagi mnie łapią gdy jest więcej niż 50 osób i jak jeszcze smok u moge go z elfickiego ale lagi mnie zjedząTongueTongue
Na te lagi nawet w małej liczbie np 30 osób narzekają bogowie w tej grze
Niemam Łagów bo mam zyczu Dodgy Jak coś ironhide pomożesz mi zbierać ???
ja też mam zyczu i sorki ale zbieram na blaze gdybym wiedział na co zbierasz i ile masz $ bym był w stanie określić ile by zajęła pomoc

Wróćmy do tematu może!
(10-January-2015 20:16:46)ironhide napisał(a): [ -> ]ja też mam zyczu i sorki ale zbieram na blaze gdybym wiedział na co zbierasz i ile masz $ bym był w stanie określić ile by zajęła pomoc

Wróćmy do tematu może!

Zbieram na chemika jak coś mam 1673 lub 16??
Jeżeli są lagi może to wam pomoże https://www.youtube.com/watch?v=1NcYm524...EFm-3atJlg

Jeżeli to nie zadziała to spróbujcie zmniejszyć rendering i grafike.

Jeżeli to też nie zadziała to usuńcie jakiś nie potrzebny program ze swojego komputera lub kupcie nowy komputer.
Film nie działa!
ale to nie z tym problem patrzyłem na opcje i widzę że tu problemem jest sam smok a konkretnie jego iDisguise odpowiednik bo smok jest jak wiele graczy blisko sb i to powoduje lagi! myślę że coś można z tym zrobić
Stron: 1 2
Przekierowanie