Jakie zażenowanie mnie łapie czytając twoje skargi.
Napisałbym , że masz nie równo podłebkiem ale nie zrobie tego bo i po co ;>>
( W jego wypowiedzi można znaleźć treści dla osób powyżej 18 roku życia. Zrobiłeś mi tym dzień XD)
Dmodrt proszę bardzo. Ja przestrzegam regulaminu, a jak widać inni gracze NIE. Proszę o zbanowanie gracza
o nicku: kowboj123.
PS. Dmordt jeśli Ci w jakiś sposób pomogłem to proszę bardzo.
@UP2
Dokładnie
Nie ośmieszaj się już Dinner prowokujesz wszystkich,
przeszkadzasz w grze, zabijasz w bankach, żąda haraczu za nic,
zabijasz wszystkich bez powodu i się dziwisz że wszyscy (oprócz twojego gangu Grove)
cię nie lubią i wzywają.
Po rzeczach które wymieniłem jeżeli komuś nie póściły by nerwy
to ja jestem Królowa Elżbieta.
PS: Mówisz że przestrzegasz regulaminu... Ta jasne tyle razy byłeś banowane za chaty i kupowałeś UB.
(Powiedział mi to jeden z pomocników)
Michal01010 hahah ja mam radość z tego, że mnie nikt nie lubi. Kocham zabijać graczy na GTA, żądać od nich haraczu. A moim ulubionym zajęciem na GTA jest zabijanie graczy w bankach. Michal01010 nie wiem skąd Ci nadeszła myśl o tym, że jestem tym wszystkim zdziwiony. Podstawy logiki znam, nie jestem ostatnim imbecylem.
Cytat:Sugerowany wymiar kary: BAN na 3 tyg.
To żeś chłopie teraz dowalił
Ban max 1-2 h
MrRayqq :DDDD chcę oczyścić ten serwer z przeklinaczy, by milej się na nim grało. Myślę ze jak najbardziej surowe kary sprzyjają moim zamiarom.
To wypowiem się jeszcze dodatkowo na ten temat, ze on sam prowokuje innych graczy do tego aby się najpierw wkurzyli i z nerwów następnie poszły ostre słowa z które potem pisze skargę.
Dodam tez jeszcze ze celowe prowokowanie graczy do wciekłości aby potem na nich napisać skargę żeby to oni otrzymali blokadę konta również jest niedozwolone a wiesz dlaczego?
To jest twój sposób nękania innych, a skoro jesteś taki regulaminowym ptasim móżdżkiem to musisz wiedzieć ale nękanie graczy tez jest zabronione i nie ważne jakim sposobem to robisz ale robisz to i tez powinieneś za to ponieść karę.
Przykład takiej sytuacji jego autorstwa oczywiście:
http://mineserwer.pl/Temat-SKARGA-RoyalMaciek1122
Zbanowany na 2h.
A i nie dawaj surowych kar tylko normalne bo jak ja cie kiedys zbanowalam za mocne wyzywanie na 2h to sie do mnie pozniej plules.
Strzała.