Była jakas nowa edycja i usuneło mi hasło bo jak wpisuje login swoje hasło to pisze że nie prawidłowe a grałem na tym serverze kiedys e-mailu nie podawalem

tak samo miałem na innym serverze ale tam było tworzenie konta na stronie poczym odrazu zmiena na hasło na tej stronie

A kupowales jakieś przywileje na serwerze (vip, boskie przedmioty...)?
(24-June-2016 22:45:29)Kornelek napisał(a): [ -> ]A kupowales jakieś przywileje na serwerze (vip, boskie przedmioty...)?
Nie poprostu grałem na różnych trybach
(24-June-2016 22:45:29)Kornelek napisał(a): [ -> ]A kupowales jakieś przywileje na serwerze (vip, boskie przedmioty...)?
nie
nie
nie nie kupowalem
Jeżeli nie kupowałeś unas usług w ciągu 3 miesięcy ani nie podawałeś email nie jesteśmy wstanie z konfigurować twojego konta więc nie zmienimy twojego hasła bo po prostu nie możemy jak nic z 2 opcji nie zrobiłeś
(24-June-2016 22:47:58)Howster109 napisał(a): [ -> ]Jeżeli nie kupowałeś unas usług w ciągu 3 miesięcy ani nie podawałeś email nie jesteśmy wstanie z konfigurować twojego konta więc nie zmienimy twojego hasła
no super to teraz nie pogram na tym serverze bo będe miał multikonto