MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Dzień Dobry :D
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dzień Dobry wszystkim! Big Grin Mam na imię Rafał , lat 15 i już po wakacjach będę chodził do 3 klasy gimnazjum ( Ale ten czas szybko leci , za szybko ... ;/ ) . Jestem znany w niektórych grach pod Nickiem MrManga . Jestem Zabawny , porywczy i lubię się czasem pośmiać z ludźmi , nawet , jeżeli temat byłby jakiś bardzo głupi Wink . Jak każdy człowiek mam marzenia , ale chciałbym zrealizować tylko 2 z nich . Chciałbym kiedyś Dostać skrzypce , i zacząć na nich grać oraz by występować na różnych koncertach , gdzie grałbym na tych skrzypcach . Tak chciałbym wyzwolić swoje emocje z mojego Dzieciństwa , prawdziwego Dzieciństwa , którego chyba Tak naprawdę nie miałem . A moim drugim marzeniem , jest znalezienie pracy , i podczas mojego starzenia się , chciałbym Wyjechać do Japonii by poznać tamtejszą kulturę oraz zamieszkać na jakiś czas . Często jestem nazywany różnymi ksywami , które trudne są dla mnie do zapamiętania , gdyż było ich naprawdę dużo ;p ( Mróweczka , kluseczka , prezesik , Biznesik , Mangozjeb , Garnek , Imbir ... ) . Moje zainteresowania ogólne to Gotowanie , Gra na komputerze ( Co za nolife ... ) , Oglądanie Anime , Pomaganie innym , muzyka Oraz Język Japoński i Estoński . No cóż , widzę , że wszystko chyba o sobie napisałem ( I chyba się za bardzo rozpisałem ... ;d ) . Będzie mi bardzo miło pozostać na dłużej na tym forum , by poznać kilka nowych osób .
Dziękuje za Uwagę
Pozdrawiam
MrManga Big Grin
Cze, jestem Anty Tongue
Jestem maniakiem Zombie i Post-apo Smile
Tylu o mnie Tongue
Witoj na forum.
[Obrazek: Bez+nazwy+1+kopia.png]
Ciesze się że ktoś tak ładnie napisał o sobie bo niektórzy piszą hej i do widzenia
Mam nadzieje że forum ci się spodoba i zostaniesz z nami długo
Życzę ci wszystkiego dobrego
Witaj, na forum Wink!
Ja też z Byle (Powiedzmy) "gówna" sie smieje xd.Witaj na forum Wink
Witamy na forum!
Witaj na forum.
Cześć, jestem WolfTheWolf.
Miło mi cię poznać. Big Grin
Witoj na forum.
Jest Pan naszym tysięcznym użytkownikiem, w związku z czym uzyskuje Pan darmowe konto NoPremium!
Gratulacje!
A sie przypadkiem nie pisze NonPremium Tongue?
No i witomy
Przekierowanie