24-June-2016, 21:48:31
Dzień Dobry wszystkim!
Mam na imię Rafał , lat 15 i już po wakacjach będę chodził do 3 klasy gimnazjum ( Ale ten czas szybko leci , za szybko ... ;/ ) . Jestem znany w niektórych grach pod Nickiem MrManga . Jestem Zabawny , porywczy i lubię się czasem pośmiać z ludźmi , nawet , jeżeli temat byłby jakiś bardzo głupi
. Jak każdy człowiek mam marzenia , ale chciałbym zrealizować tylko 2 z nich . Chciałbym kiedyś Dostać skrzypce , i zacząć na nich grać oraz by występować na różnych koncertach , gdzie grałbym na tych skrzypcach . Tak chciałbym wyzwolić swoje emocje z mojego Dzieciństwa , prawdziwego Dzieciństwa , którego chyba Tak naprawdę nie miałem . A moim drugim marzeniem , jest znalezienie pracy , i podczas mojego starzenia się , chciałbym Wyjechać do Japonii by poznać tamtejszą kulturę oraz zamieszkać na jakiś czas . Często jestem nazywany różnymi ksywami , które trudne są dla mnie do zapamiętania , gdyż było ich naprawdę dużo ;p ( Mróweczka , kluseczka , prezesik , Biznesik , Mangozjeb , Garnek , Imbir ... ) . Moje zainteresowania ogólne to Gotowanie , Gra na komputerze ( Co za nolife ... ) , Oglądanie Anime , Pomaganie innym , muzyka Oraz Język Japoński i Estoński . No cóż , widzę , że wszystko chyba o sobie napisałem ( I chyba się za bardzo rozpisałem ... ;d ) . Będzie mi bardzo miło pozostać na dłużej na tym forum , by poznać kilka nowych osób .
Dziękuje za Uwagę
Pozdrawiam
MrManga

Dziękuje za Uwagę
Pozdrawiam
MrManga