MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Siemka :D:D:D:D:D:D
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hejka wszystkim. Mam na imię Paweł, mam 14 lat, po wakacjach będę w 2 klasie gimnazjum. Mieszkam we Wrocławiu.Interesuję się piłką nożną, lubię oglądać mecze i kibicuje Polsce [Mam nadzieje, że wygramy kolejny mecz z Szwajcarią i przejdziemy do ćwierćfinałów].Lubie też wrestling. Skończyłem klasę z średnią 4,5, czyli jak zwykle słabo bo niema czerwonego paskaSad.Lubię W-F, kiedyś też lubiałem przyrodę, ale po feriach była zmiana nauczyciela i akurat taki był, że wymagania miał nieziemskieSad.Najgorsze, że będzie nas uczył do końca 3 klasy gimbySad. Jestem w klasie najlepszy na bramce i zawsze mnie wybierają jako 1.W tym roku przepuściłem tylko około 30bramek na kilkadziesiąć, a nawet chyba 100ileś w-f.Na Mineserwerze grałem w 2015 roku, w Grudniu miałem przerwę, która trwała do początku czerwca by poprawić średnią z 3,9 na 4,8, lecz udało się tylko na 4,5.Jutro mam zakończenie roku. Niestety nikt z mojej klasy nie będzie powtarzał, na czym się zawiodłem, bo było sporo nieuków co miało 1 z matmy, ale cóż taka szkoła XDDD.Jestem nowym forumowiczem i mam nadzieje, że będzie dobrze mi się tu grało.
Witaj na forum! Wydajesz się ogarnięty, oby tak było Tongue
Jestem Anty Smile
*Podanie ręki*
Cześć jestem DzikaRyba ale mów na mnie Rybeł
Witaj na forum! Big Grin
Byłem lrpszym bramkażem od Ciebie, gdyż w 1 gimbie przepuściłem jedynie parę bramek Big Grin
Oczywiście, musiało skończyć się to kontuzją Big Grin
Witaj na forum Wink
[Obrazek: Bez+nazwy+1+kopia.png]
Hejcia ^^
Też srednia 4.5 i ta sama klasa!
Siema! Jestem twoim koszmarem sennym!
Witaj! Milej zabawy na forum!
Przekierowanie