MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Bugi :/ + Propozycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Bugi:
1. Na banku południowym, przy wejściu do banku pali się ogień oraz przed skarbcem co umożliwia szybsze pozbycie się snajperów.
2. Na Kinie jest rozwalona połowa mapy jest około 10 dziur, w niektórych miejscach pali się ogień i respi się ZA DUŻO aspirantów i tych drugich.
Propozycja:
Proponuję dodać do gangów rangi: Zastępca i Oficer, oficer mógłby dodawać i wyrzucać graczy z banku, Zastępca (jak sama nazwa mówi) zastępuje przywódce i ma władze nad (prawie) wszystkimi komendami oprócz tych dla przywódcy (usun gang i inne szkodliwe komendy)
Jeśli chodzi o ogień w banku i kinie, to z tego co wiem bazooka to robi. (Zapewne WorldGuard czegoś nie zabezpiecza na terenie banków)
Rozwałka i dziury w kinie jak najbardziej trzeba naprawic. Wpadlem tam dziś i zmarnowałem 50$ bo już nie mogłem wrócić.
Jesli chodzi o Oficera i Zastępce jestem na NIE, wprowadziłoby to w gangach zamieszanie, moim zdaniem tylko założyciel powinien móc dodawać i wyrzucać, a ten zastępca tylko by zaszkodził. Nigdy nie wiadomo czy w gangu nie ma wtyk z innych gangów.
oba miejsca poprawilem, juz nie powinno sie palić, tematu nie zamykam dajcie znac po testach czy jest ok.
Ok banan, ale dodasz chociaż Oficera ;p ? Bo czasami przywódca nie wbija przez kilkanaście godzin
Nie. Poza tym co to za głupia nazwa? oficer w gangu? totalny bezsens
Przekierowanie