MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [MS][Skarga] PaprykQ
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Antystesoen
Nicki osób posądzonych: PaprykQ
Najdokładniejsza data zdarzenia: 15:15
Opis zdarzenia: Gracz posiada cheaty (Kill aura)
Dowody: https://youtu.be/eaMh-LnxVKE
Sugerowany wymiar kary: Perm
Serwer: Mineserwer
Jak dla mnie odpalony
Co ty w tym widzisz?
Nagle się odwraca.. Bije też celując mieczem w inną stronę..
Killaura trafia za każdym razem. On się obraca i bije, gdyby coś miał to trafiał by cie za każdym razem. Albo ma dobrze skonfigurowane, albo jest czysty.
Tak jak Grojczan mówi, aura praktycznie trafia za każdym razem. Mógł po prostu stać na F5 i odwrócić się jak ty tam skoczyłeś. Jak dla mnie czysty/zbyt mała ilość dowodów.
Jest zle skonfigurowana i tyle ;v
Pewnie ma ustawione na 5/6 kratek ale nie odpalil jakiegos tam hacka na trafienie za kazdym razem ;v
Gdzie ty tam cheaty widzisz? Przy pierwszym podejściu gracz odwrócił się ok. 1 sekundy po tym, jak tam spadłeś, natomiast, gdyby miał rzeczywiście Kill Aurę to by się odwrócił automatycznie. Gracz równie dobrze mógł stać na F5 i to wszystko widzieć. Przy drugim podejściu również nie było kill aury - gracz systematycznie obracał się w twoją stronę, żeby cię zwabić - co w tym dziwnego?

Wniosek: Jestem przeciwko zbanowaniu tego gracza.
SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie