MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [UNBAN]ClouxXx
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : ClouxXx
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chciałbym dostać unbana, ponieważ brakuje mi już gry na serwerze i stęskniłem się za znajomymi. Żałuję tego co zrobiłem (używałem przedmiotów zdobytych poprzez bugowanie na trybie Grand Theft Auto) ale nie wiedziałem że te przedmioty są niedozwolone do używania w grze. Ostatnim powodem dla którego chciałbym dostać drugą szansę jest to co osiągnąłem na serwerze i żal mi byłoby stracić tyle godzin gier przez małą nieuwagę.
Serwer: Mineserver

Chciałbym jeszcze dodać że niedozwolone przedmioty które używałem zostały zakupione od innych graczy (których nicków nie pamiętam) i nie miały dużego wpływu na grę (wystarczy porównać skórzany set ochrona III i zwykły żelazny, różnica nie jest wielka, choć zdaję sobie sprawę że jest).

Z góry dziękuje za rozpatrzenie i szczerze proszę o drugą szansę.
,,7.Zabrania się wykorzystywania wszelkich błędów w oprogramowaniu serwera lub gry.''

Tyle w temacie
,,Żałuję tego co zrobiłem (używałem przedmiotów zdobytych poprzez bugowanie na trybie Grand Theft Auto) ale nie wiedziałem że te przedmioty są niedozwolone do używania w grze.'' Nie miałem pojęcia że te przedmioty nie są dozwolone (Zbroja [a raczej jej część] z żelaza).
(23-June-2016 11:28:25)Se7eN77 napisał(a): [ -> ]nie wiedziałem że te przedmioty są niedozwolone do używania w grze.

Nieznajomość regulaminu, nie zwalnia Cię z jego przestrzegania. Zresztą, sam się przyznałeś że bugowałeś itemy.

(23-June-2016 11:28:25)Se7eN77 napisał(a): [ -> ]używałem przedmiotów zdobytych poprzez bugowanie na trybie Grand Theft Auto
Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja MINESERWER.PL
Przekierowanie