Witam wraz z kolegą wpadliśmy na dziwny pomysł na questa polega on na napadzie na przedszkole xd.
"wątek fabularny" - Kiedy byłeś mały denerwowała cię jedna wychowawczyni teraz możesz się na niej zemścić!
Cel misji - Zabij "Dyrektorka Ewa"
Lokacja - Przedszkole miejskie
Jeśli podoba ci się moja propozycja pisz pod wątkiem XD ! Elo!
(Pomysł : VectrorPL , szymon5404)
Pomysł pomysłem ale co z wykonaniem? Powtórzę co każdy powiedziałby pod taką propozycją: gdzie mapy, szczegółowy opis questa itp. ? Z 4 linijkami nic nie zrobisz. Bierz się chłopie do roboty i buduj mapy i dopiero wbijaj na forum z propozycją :v
Wątek do kosza
jak zrobisz wszystko co potrzeba to pomyślimy nic nie będziemy robić za kogoś masz pomysł zrób go i podeślij . A nie że napiszesz i masz do głęboko jak zrobisz to pomyślimy
głupi, bezpodstawny wątek, to nie jest szkoła wyobraźni że każdy sobie wymyśla co chce i każe to zrobić. Zrób to sam bo nikt tego robić nie bedzie. Jak zrobisz mape to wtedy pisz propozycje. KOSZ.
Heh ja z Aberforth zabrałem się do robienia epickiej mapy kapitolu USA, niedługo pojawi się wątek na GTA, gzie proponujmey opis questa, a jeśli Banan się tym zainteresuje podeślemy mu mapę. Oczywiście w wątku zamieścimy również kilka ss-ów mapy.
(23-June-2016 16:47:34)Dinner napisał(a): [ -> ]Heh ja z Aberforth zabrałem się do robienia epickiej mapy kapitolu USA, niedługo pojawi się wątek na GTA, gzie proponujmey opis questa, a jeśli Banan się tym zainteresuje podeślemy mu mapę. Oczywiście w wątku zamieścimy również kilka ss-ów mapy.
nie nabijaj postów
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.