Cześć. Przychodzę ze sprawą bana. Moje konto zostało
prawdopodobnie skradzione. Osoba przebywająca na moim koncie reklamowała serwer. Dostałam perm bana za reklamę. I tutaj moje pytanie: Boję się, że kiedy kupię UnBana moje hasło będzie zmienione. A żeby zresetować hasło są dwa sposoby: email i napisanie do supportu z dokładną datą kupienia rzeczy/vipa.monet. A ja nie mogę sprawdzić kiedy kupowałam ostatnio vipa czy jakąś rzecz i pytanie: Jeśli kupię UnBana to czy będzie się on liczył jako kupno jakiejś rzeczy/vipa/monet itp? Czy będę mogła napisać do supportu z kupionym unbanem czy muszę mieć datę kupienia rzeczy/vipa. Email nie pamiętam czy podawałam w grze. Pozdrawiam, liczę na szybką odpowiedź, szkoda mi bardzo tego konta. (Jak coś nick: JagodexPiksel) [
attachment=1247] (na chłopski rozum: Czy z unbanem mogę się zgłosić tak samo jak z vipem?)
Z tego co pisałaś to miałaś vipa więc nie widzę problemu żeby napisać
2) POPROŚ ADMINISTRACJE O WYGENEROWANIE NOWEGO HASŁA!
Administracja może wygenerować dla Ciebie nowe hasło, jeśli była na nim aktywna w ostatnich 3 miesiącach dowolna usługa sms.
Jeśli takowa była zamówiona należy wysłać email na adres: haslominecraft@zarabiam.com
a w treści email podać następujące informacje:
1) Data wysłania sms:
2) Godzina wysłania sms:
3) Treść wysłanego smsa:
4) Numer telefonu na który wysłano sms:
5) Numer telefonu z którego wysłano sms:
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
7) Twój nick na serwerze:
Po wysłaniu maila według powyższego wzoru, administracja zweryfikuje zamówienie, po pozytywnej weryfikacji otrzymasz nowe hasło na adres email!
(22-June-2016 13:29:45)Grzesiek88899 napisał(a): [ -> ]Z tego co pisałaś to miałaś vipa więc nie widzę problemu żeby napisać
2) POPROŚ ADMINISTRACJE O WYGENEROWANIE NOWEGO HASŁA!
Administracja może wygenerować dla Ciebie nowe hasło, jeśli była na nim aktywna w ostatnich 3 miesiącach dowolna usługa sms.
Jeśli takowa była zamówiona należy wysłać email na adres: haslominecraft@zarabiam.com
a w treści email podać następujące informacje:
1) Data wysłania sms:
2) Godzina wysłania sms:
3) Treść wysłanego smsa:
4) Numer telefonu na który wysłano sms:
5) Numer telefonu z którego wysłano sms:
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
7) Twój nick na serwerze:
Po wysłaniu maila według powyższego wzoru, administracja zweryfikuje zamówienie, po pozytywnej weryfikacji otrzymasz nowe hasło na adres email!
Pisałam też, że niestety nie mam dostępu do sprawdzenia kiedy ostatnio wysyłałam sms.

SMS został usunięty a archiwum nie działa. Pozdrawiam
Wszystkie usługi coś znaczą - jeśli kupisz UB to możesz pisać na email.